Ce zi e azi? Ce-am făcut ieri? Când am ieşit ultima oară la cumpărături?

După ce m-am chinuit în ultimele zile cu întrebările astea, am decis să documentez zilele mai importante în Google Calendar. Ce înseamnă asta? Că-mi notez chestii şi atunci când nu am call-uri de bussiness. Fie că e vorba de un call cu prietenii, un drum până la magazin sau o mâncare mai specială.

Aşa că am acum în calendar ziua în care am făcut clătite, zilele în care am fost la Lidl, ziua în care m-am dus până la birou să-mi aduc nişte chestii de acolo.

Dacă vreţi ceva mai multe detalii, puteţi să vă apucaţi să scrieţi în jurnal, sigur o să fie interesant pentru copii sau nepoţi să citească relatări din perioada asta. Şi poate chiar pentru voi, peste 10-15 ani.

5 comentarii. Leave new

 • îți poți face un blog, unul privat, unde poți scrie mai ușor, sub formă de jurnal. părerea mea.

  Răspunde
 • O idee buna, insa de unde stim daca nu or sa stearga datele la un moment dat? Am avut acum cativa ani niste notite in yahoo notes parca, si au sters aplicatia fara sa anunte. Daca stiam, mi le scriam pe o agenda fizica.

  Răspunde
 • Eu folosesc LifeCycle de ceva luni bune – iti inregistreaza automat ce faci in functie de GPS, ii poti seta anumite activitati pe zone (de exemplu daca ma aflu la Unirii unde am biroul clar sunt la munca, dar daca sunt 30 de minute la Victoriei unde de obicei mananc pranzul, la fel inregistreaza pranzul). Este super util in perioada asta sa vezi cum s-a schimbat viata ta. Poti adauga si notes daca sunt ocazii speciale (Pranz la Victoriei – Onomastica de exemplu).

  Răspunde
 • Yahoo Notes nu a fost șters, doar că se accesează altfel. Vezi la calendar [.] yahoo [.com]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu