in Casual stuff

Am avut drum pe la Universitate recent şi am trecut prin pasaj, ocazie cu care am observat că iar nu merg toate scările rulante de acolo.

Cred că prin 2008 sau 2009 au refăcut pasajul ăla, când au curăţat toate buticurile, au desfiinţat restaurantele de pe mijloc (spaţiul ajunsese un labirint-capcană) şi au înlocuit şi scările rulante de la fiecare intrare. Până la momentul respectiv, scările rulante ajunseseră să fie acoperite cu totul, nu mai erau funcţionale de ani de zile. S-au refăcut cu totul şi o vreme au funcţionat ok.

Însă de ceva timp n-am mai văzut să funcţioneze toate cele 8 scări rulante concomitent. Mereu e stricată câte una, ceea ce mi se pare fascinant. Serios, cât de greu e să ţii în funcţiune 8 scări rulante din acelaşi loc? De ce e atât de greu? Înţeleg că trec pe acolo toţi cretinii, doar uitaţi-vă la cum arată pasajul acum, cu toate zgârieturile şi tot graffiti-ul, dar cum de se strică aşa des, spre deosebire de cele de la metrouri?

Teoretic, ăsta e pasajul din buricul oraşului, ar trebui să fie ţiplă, măcar ăsta. Să meargă totul, să arate bine, băile să fie curate. Un bun administrator al oraşului ar încerca să păstreze aparenţele măcar aici. Doar că noi n-avem un bun administrator la primărie, cam de pe vremea lui Pache Protopopescu, aşa. Hai, poate de pe vremea lui Băsescu, că s-a schimbat mult în bine oraşul şi în mandatele lui.

Vin alegerile anul ăsta, poate ne dăm singuri o şansă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu