in Casual stuff

Weekendul ăsta s-a deschis circulaţiei un pod care face legătura între Bulevardul Nicolae Grigorescu şi strada Iuliu Haţeganu (o stradă care iese prin spate pe la IML). Logica acestui pasaj este că ar trebui să mai preia din presiunea de la intersecţia din dreptul târgului auto Vitan Bârzeşti (adică pe la Rin pe-acolo). Legi Sălăjanul de Berceni şi Apărătorii Patriei fără să mai fie oamenii nevoiţi să treacă prin Dristor.

Numai că socoteala asta se opreşte în momentul în care treci pe-acolo şi vezi cum stau lucrurile de fapt. Drumul e asfaltat ca în palmă, s-a rezolvat şi strada Iuliu Haţeganu, care e dreaptă, n-are guri de canalizare, însă investiţia asta mi se pare pe jumătate inutilă în acest moment. Pe sensul spre Nicolae Grigorescu se circulă excelent şi drumul ăsta chiar ajută, mai ales dacă vrei să te duci spre IKEA Pallady, de exemplu şi vii din Berceni. Însă pe celălalt sens se formează o coadă uriaşă în spate pe la Crematoriu. Am numărat zeci de maşini care aşteptau să treacă de semaforul de la Mina Minovici sâmbăta pe la prânz. Cum o să fie la orele de vârf acolo? Câtă frustrare vor acumula şoferii care aleg să meargă pe noul pasaj cu care se laudă Primăria Capitalei?

Nu ştiu exact care sunt planurile de dezvoltare pe termen lung pentru zona respectivă, dar momentan s-au investit nişte bani pentru un singur sens de mers.

2 comentarii. Leave new

  • Chiar s-a asfaltat Iuliu Hateganu de jos de la pod pana la Mina Minovici? Acum 3 saptamani am trecut pe acolo si nu era asfaltat si nici nu parea sa se lucreze… Strada aia era plina de gauri, faceai slalom. Ce am vazut in acum 2 zile, intr-adevar, e ca a aparut un semafor la intersectia de la Mina Minovici, insa eu am venit dinspre Rin… Oricum, cu semafor acolo cred ca e infinit mai bine (poate mai trebuie lucrat la timpi) altfel coada ar fi fost si mai mare. Ca sa faci stanga de pe Hateganu spre Berceni iti trebuia mult noroc si multa arta, mai ales in orele de varf :))))

    Răspunde
  • Am mers ieri pana la IKEA insa am traversat la podul de la Nicolae Teclu, ceva mai in fata si-am dat fix in IKEA. De vis avand in vedere ca inainte trebuia sa ies in centura apoi sa ma intorc.
    La retur era sa-mi tai venele insa: pe sensul de retur, in zona targului Vitan, se gatuie din 4 benzi intr-una singura (se inlocuiesc niste tevi mari).

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu