Dacă e ceva bun cu care am rămas din pandemia asta, e faptul că am început să mănânc mai sănătos la birou. Nu că aş fi avut opţiuni foarte multe până acum, dar scăpam des pe la un Calif, un McDonald’s sau Trenta Pizza, ba chiar mă aventuram până la Burger King-ul din Mega Mall uneori. Astea erau vreo 20% din mesele de prânz dintr-o lună, restul fiind de la Fabrica de mâncare, singurul împinge tava din zonă + pui de la Kaufland sau de la Mega Image.

De când cu pandemia la Fabrica de mâncare s-a diminuat extrem de mult oferta, plus că am evitat să ies zilnic şi să intru în contact cu foarte mulţi oameni doar pentru mâncare. Oricum nu era grozav nimic de-acolo, doar acceptabil.

Aşa că am început să gătesc porţii duble şi să iau la birou, am cumpărat un cuptor cu microunde şi diverse chestii de bucătărie, am făcut o minimă utilare. Plus că gătesc atât de bine încât chiar îmi place să mănânc de 2 ori din acelaşi fel de mâncare, mai ales dacă e cald.

Am testat şi tot felul de mâncăruri mai mult sau mai puţin peparate, care se pot face la cuptorul cu microunde (apropo, dacă aveţi vreun fel de sugestii pe tema asta, le aştept). Am descoperit la Lidl nişte salate cu ton absolut decente, care costă vreo 8 lei. Astea sunt. Vara asta am dat-o şi pe roşii cu brânză, poate o salată, poate o frigăruie încălzită, sunt variante.

Per total mă simt mai bine de când mănânc aşa, chiar aveam o nemulţumire legată de ceea ce mâncam şi nici nu erau soluţii prin zonă. De fapt, soluţia era la mine, dar n-o căutasem suficient.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu