Cred că era mijloc de aprilie când vorbeam cu Antonia despre următorii paşi pentru brandul ei de haine. 

Aproape 6 luni mai târziu… s-a lansat siteul Aceeaşi Mărie. Cam asta e povestea pe scurt.

Pe lung, avem o poveste despre ce înseamnă construirea unui brand de fashion de la (aproape zero), despre obstacole, despre răbdare.

Astăzi, colega de apartament lansează un proiect la care a lucrat în ultimele 6 luni, de la selectat furnizori, materiale, produs de stocuri şi multe, multe alte detalii. Am alergat şi eu cu ea uneori, am pus un pic umărul.

Acum, că văd cât de complicat e să activezi în acest business, înţeleg ce super-oameni sunt cei care activează în domeniul ăsta şi mai au şi succes. Am învăţat în lunile astea mai multe decât mi-aş fi dorit despre fashion, despre ce înseamnă procesul de producţie, despre furnizori şi modele de business.

Aceeaşi Mărie e un brand românesc ce îmbină elemente tradiţionale cu cele moderne. Aceeaşi Mărie e despre haine pe care le poţi combina în cât mai multe variante astfel încât să le porţi cât mai des, nu să zacă undeva într-un şifonier. E despre sustenabilitate şi comunitate, o parte din produse fiind cusute într-un sat de munte din judeţul Prahova. 

Momentan sunt câteva modele în stoc şi altele cu precomandă. Vor urma şi altele, ăsta e abia începutul.

N-ar fi fost posibil fără sprijinul prietenilor care au pus umărul ca treaba asta să se întâmple: Ergo (thanks for everything, man!), Lavinia, Alex, George plus mulţi, mulţi alţii care au fost acolo cu sfaturi şi cu vorbe bune. The best is yet to come! 

You did it, girl!

PS: Mă gândesc să-mi fac un brand de pălării care se cheme “Cu altă pălărie”. Get it? Hue Hue Hue.