in Antreprenoriat

Aceeaşi Mărie – brand românesc de haine

Cred că era mijloc de aprilie când vorbeam cu Antonia despre următorii paşi pentru brandul ei de haine. 

Aproape 6 luni mai târziu… s-a lansat siteul Aceeaşi Mărie. Cam asta e povestea pe scurt.

Pe lung, avem o poveste despre ce înseamnă construirea unui brand de fashion de la (aproape zero), despre obstacole, despre răbdare.

Astăzi, colega de apartament lansează un proiect la care a lucrat în ultimele 6 luni, de la selectat furnizori, materiale, produs de stocuri şi multe, multe alte detalii. Am alergat şi eu cu ea uneori, am pus un pic umărul.

Acum, că văd cât de complicat e să activezi în acest business, înţeleg ce super-oameni sunt cei care activează în domeniul ăsta şi mai au şi succes. Am învăţat în lunile astea mai multe decât mi-aş fi dorit despre fashion, despre ce înseamnă procesul de producţie, despre furnizori şi modele de business.

Aceeaşi Mărie e un brand românesc ce îmbină elemente tradiţionale cu cele moderne. Aceeaşi Mărie e despre haine pe care le poţi combina în cât mai multe variante astfel încât să le porţi cât mai des, nu să zacă undeva într-un şifonier. E despre sustenabilitate şi comunitate, o parte din produse fiind cusute într-un sat de munte din judeţul Prahova. 

Momentan sunt câteva modele în stoc şi altele cu precomandă. Vor urma şi altele, ăsta e abia începutul.

N-ar fi fost posibil fără sprijinul prietenilor care au pus umărul ca treaba asta să se întâmple: Ergo (thanks for everything, man!), Lavinia, Alex, George plus mulţi, mulţi alţii care au fost acolo cu sfaturi şi cu vorbe bune. The best is yet to come! 

You did it, girl!

PS: Mă gândesc să-mi fac un brand de pălării care se cheme „Cu altă pălărie”. Get it? Hue Hue Hue.

10 comentarii. Leave new

 • Nu ar fi o idee rea. Purtam la un moment dat, dar nu am mai găsit ceva ok.

  Răspunde
 • Slăbuțe rău produsele de pe site

  Răspunde
 • Ptr toti cei care nu fac decat sa critice ba site ul,ba produsele ar face bine sa incerce sa dea o mana de ajutor in promovarea produselor romanesti sau cel putin sa vada ce inseamna productie indiferent de domeniu.
  E usor sa plimbi produse de la un loc in altul,pentru un leu in minus sa alegi alti furnizori decat ce te au credit ani in sir si au fost alaturi de tine si de pretentiile tale.
  Consumam plasticile si chimicalele altora si nu ne uitam la ce avem de calitate langa noi.

  Răspunde
 • Critica bazată pe niciun argument solid e doar o răutate intenționată. Dar nah, oamenii se simt mai puternici în spatele calculatorului, în special când își ascund numele pentru a arunca cu hate cât cuprinde. Acum te simți mai bine, măi, mamă dolores? Gata, ți-ai făcut pofta de vărsat cu hate prin online? Ești mai împăcat cu tine? 🙂 I pity you.

  Răspunde
 • Extraordinar, nu are voie sa spuna ca nu ii place? Ok, poate e mai decent sa taci daca nu ai ceva constructiv de spus, dar poti si sa’ti exprimi opinia.

  Altfel, felicitari si mult succes!

  Răspunde
 • Incearca sa stai departe de toate rautatile.Este loc pentru toata lumea.Din pacate cu educatia stam mai prost.

  Răspunde
 • Ba da, tocmai că apreciez când cineva vine cu un feedback constructiv pentru că doar așa ne putem dezvolta. Evident că fiecare are dreptul la opinie, însă am surprins de mai multe ori când persoana de mai sus răspundea cu orice altceva în afară de un argument bine construit. Numa’ cu răutate se poate?

  Mulțumim pentru gânduri, @Nm.bradu!

  Răspunde
 • came here for hate.
  was not disappointed.

  Răspunde
 • Mult succes cu noul brand. Pe mine m-ar interesa nu un brand de palarii, ci unul de sepci.
  Multi oameni plini de ura, nu inteleg de ce se grabesc sa arunce cu noroi in ceva nou aparut. E loc pentru toata lumea, o afacere noua trebuie incurajata, nu e nevoie sa sariti in capul oamenilor care incearca sa porneasca de la zero un lucru. Trist, deprimant chiar, zelul asta de a ataca pe oricine si oricand.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu