in Casual stuff

Prietenii adevăraţi şi cei de conjunctură

Nu vi se pare că odată cu pandemia asta s-au mai cernut şi prieteniile? Fiind situaţia asta specială, parcă nu le-a mai ars oamenilor de prietenii de formă şi s-au concentrat pe cei care contează cu adevărat.

La mine situaţia e stabilă de câţiva ani, dar n-am putut să nu observ în ultimele luni cum s-a rupt lanţul de iubire între tot felul de influenceriţe de duzină, care se întâlneau şi se pupau pe gură pe la evenimente.

De fapt, lipsa evenimentelor cred că a reprezentat un reality check dur pentru o mulţime de oameni din online. De unde aveau seară de seară plină de evenimente la care se întâlneau cu lumea bună, cu „prietenii lor”, s-au trezit închişi în case, fără mâncare de pozat pe Instagram. Cam nasol, nu? 

Sper ca perioada asta să reprezinte un reset pentru toată lumea, un prilej să mai sortăm prietenii adevăraţi de cei cu care ne întâlneam doar pentru că frecventam aceleaşi locuri. 

Nu foloseşte nimănui să socializeze mereu doar cu oameni cu care n-are nimic în comun decât prezenţa pe o listă de invitaţi.

3 comentarii. Leave new

 • o vreme erau unii care basculau zeci de poze cu chestii comandate în carantină. practic, aveau un ritual cretin în care cheltuiau o căruță de bani ca să se laude prietenilor că și-au comandat eclere și coaste. foarte productiv și normal.

  Răspunde
 • Eu aș vrea că resetarea asta să fie o constantă perpetuă, nu episodică doar & fiindcă e pandemie.

  Răspunde
 • La mine e cam invers. Cu prietenii vechi, adevarati, oricum ma vedeam rar. Acum marea lor majoritate au „profitat” de pandemie ca sa se inchida de tot in casa cu nevasta / copil, ceea ce isi cam doreau de mult, avand in vedere cat trageam de ei sa mai iasa la o distractie. Rar mai dau un semn, s-au izolat de tot. Pacat..

  Cu prietenii mai „de conjunctura” m-am vazut chiar mai des decat de obicei, din fericire avem si locatii unde ne putem strange fara sa aglomeram terasele sau sa plecam acasa la 22:00. Am cunoscut multi oameni noi, foarte misto.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu