Nu vi se pare că odată cu pandemia asta s-au mai cernut şi prieteniile? Fiind situaţia asta specială, parcă nu le-a mai ars oamenilor de prietenii de formă şi s-au concentrat pe cei care contează cu adevărat.

La mine situaţia e stabilă de câţiva ani, dar n-am putut să nu observ în ultimele luni cum s-a rupt lanţul de iubire între tot felul de influenceriţe de duzină, care se întâlneau şi se pupau pe gură pe la evenimente.

De fapt, lipsa evenimentelor cred că a reprezentat un reality check dur pentru o mulţime de oameni din online. De unde aveau seară de seară plină de evenimente la care se întâlneau cu lumea bună, cu “prietenii lor”, s-au trezit închişi în case, fără mâncare de pozat pe Instagram. Cam nasol, nu? 

Sper ca perioada asta să reprezinte un reset pentru toată lumea, un prilej să mai sortăm prietenii adevăraţi de cei cu care ne întâlneam doar pentru că frecventam aceleaşi locuri. 

Nu foloseşte nimănui să socializeze mereu doar cu oameni cu care n-are nimic în comun decât prezenţa pe o listă de invitaţi.