Mai sunt câteva săptămâni până când vom auzi cu toţii zgomotul produs de căderea USR-ului de la alegerile parlamentare. După ce s-au îmbătat cu apa rece de la chiuvetele bucureştenilor, USRiştii au început să se certe între ei şi cu partenerii de alianţă pe liste. E atât de mult scandal în ultimele săptămâni, încât PSDiştii cred că îşi dau palme unii altora ca să înţeleagă cum s-a abătut aşa noroc asupra lor.

Pur şi simplu USR-PLUS se sapă singuri, nu mai au nevoie de opoziţie. E irelevant până la urmă dacă sunt justificate sau nu certurile astea, nici nu contează cine are dreptate. Pentru omul de rând oricum se vede a fi o luptă pentru ciolan şi pentru posturi călduţe. 

Aştept cu interes o nouă formaţiune care o să apară şi care o să intre în anonimat la doar câteva luni distanţă. Remember partidul Monicăi Macovei?

Discuţia de mai jos este găsită aici, însă cazul ăsta e doar unul din zecile care se întâmplă. Oameni care au fost daţi la o parte de pe listele la parlamentare, oameni care şi-au dat demisii de onoare. Oameni cu potenţial, sau care şi-au demonstrat valoarea prin partid în ultimii 4 ani.