in Web

Pe story nu se aude stomacul gol şi nu se vede panica

Urmăriţi influenceri? V-aţi surprins vreodată judecând toate plimbările pe care le fac, toate produsele pe care le primesc?

Nu-i mai invidiaţi, că situaţia nu e deloc roz pentru mulţi dintre ei. Ştiţi deja de cazul Morodan, care a dat-o în depresie, urcat la volan cu mixuri de alcool şi pastile (drogată, in the end, să nu ne ascundem). Mai sunt o grămadă în situaţii similare. Refuzaţi de industria care îi ţinea în puf, faliţi şi la propriu, şi la figurat, consumaţi de atâtea petreceri, de atâta energie irosită ca să simuleze fericirea, bunăstarea, şi succesul.

Lucrând în domeniul ăsta tot aud poveşti despre X şi Y. Oameni pe care nu-i cunosc decât fugitiv sau pe care îi ştiu doar de pe net. Încercările lor de business eşuează, influencereala le merge prost, dar îi dau înainte şi încearcă să ţină steagul sus. Se agaţă de orice evenimenţel la care sunt invitaţi, se pozează cu „prietenii influenceri”, zâmbesc larg cât timp stau la poză, apoi revin la panică şi depresie.

Pe story n-o să auziţi niciodată cum le chiorăie maţele, cum se cufundă în tăcere atunci când n-au nimic de postat. 

Mediul ăsta online combinat cu showbiz devorează foarte rapid vedetuţele (că asta s-a întâmplat acum câţiva ani, s-au îmbinat două medii, online-ul – unde erau bloggeri şi televiziunea – cu vedetele ei de carton).

Azi eşti relevant (ce o mai însemna şi asta de fapt?), mâine eşti pa. Azi vin ofertele de mii de euro, casa ta e plină de produse trimise de branduri care speră să le acorzi 15 secunde din timpul tău preţios, mâine dai tu tag la Cola, Mega Image şi agenţiile care păstoresc conturile, doar-doar se îndură cineva să te bage în seamă.

A apărut deja prima producţie de influenceri şomeri, doar că nu ştim asta încă. Poate că nici ei nu vor să accepte.

6 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu