Cred că pe la mijlocul lunii noiembrie au deschis, la aproape 1 an de când s-a făcut anunţul. Abia zilele trecute am ajuns pe acolo. Problema cu magazinul respectiv e că nu prea sunt locuri de parcare, te duci în zonă fără să ştii sigur dacă ai unde să laşi maşina, doar speri să prinzi loc.

Mă aşteptam să fie ceva special, dat fiind că pe spaţiul clubului Bellagio a funcţionat pe vremuri cinema Melodia. Mă gândeam că poate va fi vreun omagiu adus cinematografului, un raion special sau măcar o zonă de istoric, dat fiind că intersecţia de la Lizeanu este una importantă pentru Mega Image. Aici s-a deschis primul supermarket al lor din România, în 1995. Este vorba de cel care e fix pe diagonală faţă de ex-club Bellagio, pe sensul spre Obor.

Din păcate, nu mică mi-a fost mirarea când am văzut că e un Concept Store “obişnuit”, la fel ca altele din lanţ. Sigur, un Mega Image mare, cu zonă de vinuri străine, cu zonă controlată termic separat pentru Fromagerie, cu zonă de health & wellness.

Aveţi ce să luaţi de acolo dacă ajungeţi prin zonă, dar nu ştiu dacă aş alege acel magazin în condiţiile în care e unul cu parcare subterană la Piaţa Gemeni, adică la vreo 5 minute distanţă.