Cred că pe la mijlocul lunii noiembrie au deschis, la aproape 1 an de când s-a făcut anunţul. Abia zilele trecute am ajuns pe acolo. Problema cu magazinul respectiv e că nu prea sunt locuri de parcare, te duci în zonă fără să ştii sigur dacă ai unde să laşi maşina, doar speri să prinzi loc.

Mă aşteptam să fie ceva special, dat fiind că pe spaţiul clubului Bellagio a funcţionat pe vremuri cinema Melodia. Mă gândeam că poate va fi vreun omagiu adus cinematografului, un raion special sau măcar o zonă de istoric, dat fiind că intersecţia de la Lizeanu este una importantă pentru Mega Image. Aici s-a deschis primul supermarket al lor din România, în 1995. Este vorba de cel care e fix pe diagonală faţă de ex-club Bellagio, pe sensul spre Obor.

Din păcate, nu mică mi-a fost mirarea când am văzut că e un Concept Store „obişnuit”, la fel ca altele din lanţ. Sigur, un Mega Image mare, cu zonă de vinuri străine, cu zonă controlată termic separat pentru Fromagerie, cu zonă de health & wellness.

Aveţi ce să luaţi de acolo dacă ajungeţi prin zonă, dar nu ştiu dacă aş alege acel magazin în condiţiile în care e unul cu parcare subterană la Piaţa Gemeni, adică la vreo 5 minute distanţă.

 

6 comentarii. Leave new

 • O sa ramana romania si bucuresti numai cu mega si profi toti bani sa plece afara si romani dupa ei ce rost are sa mai avem mici afaceri si noi si in europa tot asa e aceleasi salrii aceeasi calitate a mărfii tot asa daca mai stau astia 5 ani pe piata Romania o sa fie datoare pe viata dar din pacate romani pauza toti oamenii buni sunt afara ca la ei in tara nu mai au locuri nu putem sa spunem nimic de ei nu se vede la tv nimik la ei nu sunt expirate la ei nu se vede nimik la tv sunt asa de corecti incat nu fac greseli ca nu lucreaza tot cu oameni la ei sunt oamenii perfecti care nu fac probleme … de ce nu vedem la tv si cati bani da la statul roman mega profi carfur si restul? De ce nu vedem cifre cat duc ei la bugetul statului si cati bani duc la ei in tara ? La romani daca au datorii le ia casele masinile bani din cont lor ci datoriile lor care diapar la cativa ani ce le ia statul? ATI UMILIT O TARA CAPITALA EUROPEANA LA ORICE COLT DE STRADA AU NUMAI MEGA PROFI NICI LA EI IN TARA NU VEZI ASA CEVA ROMANIA SE POATE ORICE PARADISUL LOR

  Răspunde
 • Alex, te rog, data viitoare sa mai respiri in timp ce tastezi cu furie si apoi sa mai citesti o data inainte sa apesi pe butonul de post comment.

  A trebuit sa recitesc cateva pasaje de mai multe ori pentru ca e un haos totala acolo, fara virgule, cuvinte aruncate cu furca, asa, ca sa fie… Ca sa nu mai zic de faptul ca esti pe langa subiect.

  Daca nu-ti plac Mega si Profi, nu cumperi de la ei. E foarte simplu

  Răspunde
 • Ai prea multe pretentii de la Mega, sau orice magazin ar fi deschis acolo.
  Mi-ar fi placut sa fie cum zici tu, dar pe astia nu-i intereseaza, daca era luat de cineva care a stat in zona, cunostea istoria etc. – intelegi tu, da, sigur ar fi facut ceva tematic, insa asa… zero sanse.

  Uite, nu stiam ca nu prea merg prin zona, cand eram mic, de obicei acolo vedeam filmele, la Melodia – era cel mai aproape, poate la Aurora – asta era la Dimitrov :), la Miorita – de-i zice acum Europa si da doar filme… culte si atipice etc… Rar mergeam prin centru, acum ce mai este acolo? Doar Ciuleafarul si Patria cred… pisici, restul toate s-au dus in mall-uri unde sunt inchise, ca deh, pandemie.

  Răspunde
 • Si eu mergeam in copilarie la cinema Aurora. Fostul Luceafarul este de mult timp „Cinema Pro”, iar Patria a sucombat si el in urma cu cativa ani. Nu mai este nici un cinematograf in centrul Bucurestiului, cu exceptia Cinema Pro si Elvire Popesco de la Institutul Francez. Patria, Scala, Corso, au disparut.

  Răspunde
 • „Patria, Scala, Corso, au disparut.”

  Uite ca de Patria nu stiam. De celelalte stiam, stiam ca Ciuleafarul este acum Pro, dar Patria… parca acolo erau scaunele celebre, cu catifea rosie – ce vremuri.
  Cand eram mai mic, pe la toate am fost, din centru si din cartier, am fost si la cateva din mall-uri, dar parca acolo a ramas nostalgia…

  Mde, vremurile se schimba. Si TE schimba…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu