Când nu scriu aici pe blog şi nu grădinăresc la agenţie, dau o mână de ajutor la Aceeaşi Mărie.
Şi e mişto, că învăţ lucruri noi, şi am parte de o experienţă „de client”, ceea ce mă ajută foarte mult în munca de zi cu zi.
Testez lucruri pe online pe care clienţii din agenţie poate că ar ezita să le aprobe, iau decizii mult mai rapid şi pot să adaptez lucrurile din mers mult mai rapid.
Ce-i drept, ajută să stai cu clientul în casă 🙂
Ultimele 2-3 luni au însemnat haos în afara orelor de program şi în weekenduri, pentru că atunci s-a lucrat la noua colecţie. Sau noile colecţii, mai bine spus, că sunt două. Una dedicată lui Brâncuşi, cu o ilustraţie făcută de Animalenas, o artistă grafică super pe val (lucrările ei au fost folosite de Inna, Ada Galeş şi mulţi alţii). Cealaltă colecţie e de eşarfe, cu design original, creat in-house de Aceeaşi Mărie şi printat pe mătase naturală.
Stocuri reale, produse de calitate testate şi răs-testate la nivel de mostră astfel încât totul să iasă cât mai bine, cu printuri de lungă durată şi atenţie la detalii.
O lansare care era să nu se mai întâmple, într-o săptămână în care au mers toate prost. Dar care până la urmă ne-a învăţat că ori te adaptezi, ori mori. În business, la fel ca în viaţă.
Era discutată o şedinţă foto cu model, cu studio, cu ore normale. A ieşit o şedinţă foto stabilită de pe-o oră pe alta (la propriu, kudos Bulboacă!), cu Antonia ca model, în miez de noapte, de a trebuit să ne facem declaraţii când am plecat de acolo.
Le-am trecut la capitolul „amintiri” din „Primii trei ani de Aceeaşi Mărie” şi mergem înainte.
PS: Colecţia Brâncuşi merge fără probleme şi pentru băieţi, doar că n-am avut model disponibil pentru şedinţa foto la momentul respectiv.
2 comentarii. Leave new
Orice comentarii aiurea vor fi șterse 🙂
Nu negociem bunul simț aici.
[…] Dacă mi-ar fi zis cineva că o să lansez o colecție de haine cu mine ca model, după un job full-time, obosită ca naiba, ciufulită și cu poze needitate pe site, aș fi zis că nu este o glumă amuzantă. Însă realitatea e că uneori ești nevoit să mai faci niște compromisuri de dragul businessului pe care vrei să-l pui pe picioare, a conceptului și, evident, a bugetului limitat. Cum s-a ajuns în punctul ăsta? Vezi aici. […]