in Jocuri

M-am trezit şi eu la spartul târgului, dar poate că mai sunt căscaţi ca mine, care se vor bucura să prindă nişte jocuri la preţuri bune de tot.

Principalele oferte sunt:

NBA 2k21 redus la 49 de lei – pândesc un joc de baschet de mult timp, că aveam hochei, baseball, fotbal, nu şi baschet. Rămâne să-mi iau şi un NFL şi mă opresc.

Ghost of Tsushima redus la 193 de lei – un joc foarte mişto, care vă poate ţine lipiţi de consolă săptămâni întregi.

Assassin’s Creed Valhalla redus la 204 lei – cel mai recent titlu din seria Assassin’s Creed

Mortal Kombat 11 Ultimate pentru PS4 şi PS5 redus la 135 de lei.

Spider-Man este 95 e lei, în caz că nu îl aveţi deja, este un super joc, eu sunt pe la 50% şi uneori intru în el doar ca să mă plimb printre clădirile alea.

Mai sunt şi alte reduceri bune, trebuie să săpaţi după ele aici, dar grăbiţi-vă, că doar astăzi mai e valabilă campania.

Eu folosesc perioada asta pentru a prinde chilipiruri cu jocuri pe care nu le consider prioritare, dar pe care vreau să le joc la un moment dat.

Dacă preferaţi variantele pe disc, sunt reduceri foarte bune şi la eMAG, God of War la 50 de lei, de exemplu.

Desigur, e un moment bun să vă prelungiţi şi abonamentul la PlayStation Plus, este 202 lei, la fel ca în perioada de Black Friday (mie atunci îmi expiră, aşa că voi prelungi pe oferta aceea).

5 comentarii. Leave new

 • Also abonamentele de ps+ se pot „stivui”, poți să-ți iei abonament acum și se prelungește perioada când ți se termină abonamentul curent

  Răspunde
  • Da, știu, dar nu mi se pare că e o afacere decât pentru cei care sunt nevoiți să prelungească in afara perioadelor de reduceri. Black Friday va fi mereu și pentru PS Plus.

  • well, l-am luat eu, că-mi expiră în ianuarie :)))

 • iată

  Răspunde
 • +1 pentru Spiderman (nu l-ai platinat la cât de dai prin oraș :)). Cât despre PS+ tind să cred că l-am văzut mai jos de 200 de lei, nu mai știu cu ce ocazie. Probabil de Crăciun? :/

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu