După ce a făcut o treabă bună în sectorul 6, după ce a propus nişte proiecte foarte mişto pe Lacul Morii, pe strada Liniei (în spatele Cora Lujerului) şi chiar şi la fostul cinema Favorit, Ciucu a „dat cu mucii-n fasole”, cum se zice în popor.

S-a implicat prea repede într-o luptă murdară pentru şefia PNL Bucureşti, amintindu-ne că e şi el politician, nu manager de sector, nu gospodar. E un politician care are nişte ambiţii foarte exacte şi care vrea să-şi îndeplinească obiectivele, chiar dacă asta presupune să facă tot felul de alianţe şi să negocieze cu diverşi dubioşi care conduc acum Partidul Naţional Liberal.

Se spune că mai întâi s-a înţeles cu Orban, apoi a trecut în tabăra lui Cîţu. Irelevant dacă e adevărat sau nu. Cert e că omul e acum ales preşedintele PNL Bucureşti.

De altfel, Ciucu încearcă de mulţi ani să ajungă candidat la Primăria Capitalei, Sectorul 6 a fost doar un premiu de consolare pentru el. Iar după fazele de săptămâna trecută mi-e tot mai clar că se va consola doar 4 ani cu acest premiu, după care speră la fotoliul ăla mai mare.

Ceea ce ar trebui să fie o veste bună pentru Bucureşti, dar o veste proastă pentru sectorul 6, că iar ajunge pe mâna vreunui incompetent, cum a fost atâţia ani.

De privit cu atenţie ce proiecte va reuşi să ducă la capăt Ciucu în următorii 3 ani, momentan sună totul foarte promiţător. Mi-e tot mai clar că a intrat în campanie imediat după ce a depus jurământul, într-o abordare politică diferită faţă de ceea ce am mai văzut până acum. Una mai sănătoasă, totuşi. Dacă îi ies lucrurile, nu m-ar mira să avem un nou prezidenţiabil în 2029. Ciucu va avea atunci 51 de ani.

Oricum, la cum se mişcă Nicuşor Dan, n-o să fie mare competiţie la alegerile pentru Primăria Capitalei. Iar de-acolo cine ştie unde poate fi propulsat Ciucu.

5 comentarii. Leave new

 • Mai intii a lins la Monica Macovei.

  Răspunde
 • A propus proiecte. A facut curatenie in cateva locuri, a anuntat pe facebook etc..concret putea face multe lucruri, sa puna politia locala la treaba, sa qsfalteze strada din spatele ford(pod ciurel), etc. A zis ca trebuie deschise terenurile scolilor, unele scoli au refuzat si au ramas inchise. Da, la toate problemele au fost facute sesizari. Da, sectorul 6 e doar o rampa de lansare pentru el.

  Răspunde
 • Deci până la urmă care e marea dezamăgire?

  Răspunde
 • Doar mie Ciucu mi se pare un Piedone de sector 6? Adica un fals? Magariile din sectorul 6 au continuat la fel cum au continuat si in ultimii zeci de ani.
  Ciucu e un bun magician de PR si cam atat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu