in All Sports

România nu s-a calificat la Mondial pentru că nu ai vrut tu să te vaccinezi

Serios, nici măcar nu e o glumă în titlu. Am ratat calificarea și din cauza ta, nevaccinatule.

Am avut 2 meciuri de calificare pe care trebuia să le câștigăm, n-am reușit decât un egal cu Islanda.

De ce? Pentru că nu te-ai vaccinat tu. Meciul de la București s-a jucat fără spectatori din cauza incidenței mari de cazuri Covid, iar asta cred că a cântărit decisiv în egalul cu islandezii. Dacă te vaccinai, poate aveam voie cu spectatori în tribune.

Altfel era dacă îi susțineau din tribune măcar 20.000 de spectatori.

Ai văzut ce determinați erau macedonenii cu Islanda? Cu ce ardoare se luptau pentru orice minge? Ei au avut public în tribune și au bătut cu 3-1. Cu oameni care să îi încurajeze, care să îi împingă de la spate.

Sigur că ține și de valoarea jucătorilor, și de eroarea autorităților, care au judecat greșit o astfel de situație din punctul meu de vedere. De ce să nu intre vaccinații, chiar și cu test făcut în prealabil? M-aș fi dus la meci dacă aveam posibilitatea. Dar puteai si tu să ajuți dacă te vaccinai.

O să rămânem cu amintirea meciului cu Islanda, fără spectatori, la fel cum e și cornerul ăla bătut aiurea de Dorinel Munteanu cu Danemarca, sau nisipul de pe Ghencea tot cu Danemarca sau mocirla tot de pe Ghencea de la un alt meci important, parcă cu Norvegia. O lungă istorie de eșecuri. Asta o să fie calificarea ratată cu bara lui Hagi și pandemia care ne-a lăsat fără spectatori.

 

5 comentarii. Leave new

 • Istorie contrafactuala.
  Pot sa incerc si eu un titlu? Romania nu s-a calificat la Mondiale pentru ca a luat bataie cu 4-1 de la Portugalia in primul meci de baraj.

  Hai sa nu ne cramponam de bare, spectatori, lungimea firului de iarba, etc. Si sa comparam cate puncte a strans RO si cate au strans ocupantele locului 2 in grupele de 6.

  Răspunde
 • Nu, nu ne-am calificat din cauza corupției generalizate din țară; pentru că încă de la juniori, joacă cine decarteaza la antrenor, si nu cine e mai talentat…așa ajung la nationala mare unii care nu sunt in stare sa faca un stop ….

  Răspunde
 • Foarte ciudat, încă se mai uită lumea la fotbal cu echipe românești. Dead man walking, asta e fotbalul autohton.

  Nu s-au mai calificat de vreo 30 de ani pentru că sunt varză, d-aia. Se tot insistă cu sportul ăsta la noi când nu e cazul. Trei sferturi dintre știrile sportive sunt despre fotbal, adică despre nimic.

  Răspunde
 • Ai scris asta stand in casa cu 2 masti pe fata, nu?

  good boy!!

  Răspunde
 • @@@Dc, măcar de și l ar fi făcut pe bune (vaccinul)…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu