in Casual stuff

Număraţi chestiile greşite în ştirea asta

Se dă o ştire: Mașină furată din parcarea Leroy Merlin Ploiești. Proprietarul o abandonase din cauza unor defecțiuni în urmă cu un an de zile.

În urma unei înțelegeri cu reprezentanții magazinului, păgubitul în vârstă de 50 de ani și-a lăsat mașina în parcarea acestuia din cauza unei defecțiuni tehnice.

(…)

Din primele verificări a reieșit faptul că, bărbatul de 50 de ani ar fi parcat autoturismul personal pe un loc de parcare amenajat în curtea depozitului, cu acordul reprezentanților societății, în cursul lunii septembrie 2020, în urma unei defecțiuni la motor.

În toată această perioadă atât proprietarul dar și o persoană apropiată a acestuia au verificat dacă autoturismul în cauză se mai află la locul inițial, nefiind constatată lipsa acestuia.

Dar să vedem şi poze:

Să recapitulăm:

  1. În urma unei înțelegeri cu reprezentanții magazinului, păgubitul și-a lăsat mașina în parcarea acestuia din cauza unei defecțiuni tehnice
  2. în cursul lunii septembrie 2020
  3. în urma unei defecțiuni la motor
  4. Ambele anvelope de pe spate erau desumflate. Ambele!

Omul avea probleme la motor şi timp de 1 an şi 3 luni şi-a lăsat maşina acolo, cu roţile desumflate, cu gândul că mai trece el din când în când pe acolo!

Cred că e un Jeep după cum arată, ceva de prin 2000 probabil. Cât să mai valoreze acum, 3000 de euro? 5000? Omul n-a vrut să scape de ea, s-a înţeles cu băieţii de la Leroy, a lăsat-o şi el acolo şi s-a gândit că o s-o repare la un moment dat. Nu se ştie când. Să zicem că te-ai ataşat de maşină, nu vrei s-o dai. Ţine-o la tine în curte, nu lăsa gunoi pe străzi.

Plus că ai 50 de ani, dacă acum nu-ţi permiţi să dai 2-3000 de euro sau cât o fi reparaţia, n-o să se întâmple minuni de-acum încolo.

Omul avea altă maşină, asta era doar aşa, de când era el tânăr sau maşina cu care mergea la ţară. Nu m-ar mira s-o fi pus pe OLX în tot timpul ăsta „stare foarte bună, mici defecţuni”, 10.000 de euro. Şi să aştepte cumpărătorul ăla bun.

Cert e că l-au scăpat de o grijă. Dacă mai bine de 1 an n-a avut bani s-o repare sau măcar s-o ducă pe platformă în faţa casei, în curte la un prieten, oriunde, clar n-avea ce să facă cu ea.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu