A fost un an greu, super obositor. Am alergat non-stop, cel puţin în ultimele 2 luni n-am avut nicio zi de pauză totală, mereu a fost câte ceva de făcut.

Am ajuns în Lefkada și mi-a ieșit toată povestea cu cererea în căsătorie. Bonus, a zis ”DA”. Visam de mult timp la vacanța asta, am eu o fixație cu insula asta de la greci. A ieșit bine, chiar dacă nu s-au aliniat planetele în iunie și am ajuns abia la început de septembrie.

Afacerile au crescut, s-au aşezat lucrurile şi pentru Antonia, am reluat şi podcastul. Cred că e cel mai important win din a doua parte a anului.

N-am apucat să scriu pe blog toate lucrurile pe care mi le-aş fi dorit, pur şi simplu n-a fost timp pentru asta. Dar m-am ținut cât de cât de scris, în 2022 sper să revenim la normal și aici.

Anul ăsta am mâncat în multe locuri mișto, preponderent pe banii noștri. Știu, banal, dar când toți influenkerii se bucură la un pateu…

Am fost relativ sănătoși, în sensul că am trecut destul de ok prin Covid. 

Am ajuns la Euro 2020, ceea ce a fost o surpriză totală, am fost până în Germania și am adus o mașină cu un prieten, cu o plecare stabilită de pe-o zi pe alta.

– Mâine am zbor, mă duc după mașină. Mă întrebam dacă poți să vii cu mine.
– Până la aeroport, nu?

Am ajuns la FITS, o surpriză mare de tot, nu speram să trăim experiența de festival anul ăsta. 

Am fost la două nunți, am ajutat câțiva prieteni să se mute. Antonia și-a luat carnetul și am pus la punct Clio-ul. Cred că despre asta a fost 2021, despre rezolvat lucruri. Ne-a cam ieșit.

S-a împlinit un an de când ne-am mutat la marginea orașului și am supraviețuit. Într-un bloc cu o grămadă de tâmpiți, dar o să revin pe tema asta. Chiar cu o serie de articole.

Per total aș zice că n-a fost un an rău. Era și greu să depășească anii precedenți.

Sper să avem cu toții un an mai bun și să ne mai apropiem puțin de normalitate.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu