Vacanța asta am reluat mai intens Assassin`s Creed Odyssey și am ajuns de pe la 8 ore jucate la peste 24, ceea ce e mult pentru mine. De câțiva ani mi se întâmplă destul de rar să depășesc sesiuni de 2 ore de joc, așa că într-o săptămână bună ajung la cel mult 10 ore. Care sunt împărțite mai mereu între FIFA și alt joc, ceva care să-mi distragă atenția atunci când pierd la fotbal.

De Assassin`s Creed Odyssey m-am îndrăgostit rapid, prin martie 2020, când începuse pandemia și cei de la Playstation l-au oferit gratuit câteva zile. L-am cumpărat imediat și m-am afundat în el, apoi s-a întâmplat viața și nu i-am mai dat atenție. Jucam câte o jumătate de oră, mai mult plimbându-mă haotic prin Grecia Antică.

Acum l-a luat un prieten care s-a arătat încântat de el și i-am mai dat o șansă. L-am dus pe Alexios de la level 6 la 16 în doar câteva zile, iar acum mă plimb și rezolv misiuni secundare de plăcere.

Mi se pare că arată fabulos pentru un joc apărut acum aproape 4 ani. Ba chiar sunt convins să le iau la rând și pe cele din urmă după ce termin cu el. Am deja pe disc Black Flag, mai vreau Origins și Unity. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu