in Casual stuff

Ziceam la începutul lui februarie că ne mai așteaptă câteva zile cu zăpadă, ce nu știam eu atunci e că vine și un război la pachet. Și după asta gata, 25 de grade, tricou, pantaloni scurți. 

Ocazie cu care mi-am dat seama că nu-mi mai place clima din România. 2 anotimpuri, frig și foarte cald, vară și o toamnă urâcioasă multe luni pe an. N-am avut mari probleme când a început să dispară iarna ușor-ușor, că n-aveam vreo plăcere să mă plimb prin troiene, dar când a dispărut și primăvara deja s-a stricat distracția.

Cred că singura soluție pe termen lung e să ne mutăm în altă parte, poate în Spania sau Italia, undeva unde știi că nu treci de pe-o zi pe alta de la -5 la 25 de grade.

 

 

1 comentariu. Leave new

  • Zonele alea din Italia si Spania au super calduri foarte mult timp si seceta. Vegetatia e preponderent uscata si lipseste verdele placut. Orașul Lyon si zona aia cred ca e mult mai aproape de ce cauti fiind la trecerea dintre zona cu climat oceanic si climatul mediteraneean.
    Cred ca centrul tari si in interiorul arcului carpatic, vremea e ceva mai placuta. Veri mai blande, nu atata seceta ca la Bucuresti, ierni putin mai reci, cu mai multa zapada, dar predictibile.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu