Sigur că ne pasă de categoriile defavorizate, dar n-avem timp mereu să ne gândim la asta, și realitatea e că de cele mai multe ori ajutorul se oprește la o donație de câțiva euro.

Mi se pare mișto că Radu și echipa 321sport au energie să se implice mai mult de-atât, cu tot felul de proiecte care contribuie activ la rezolvarea diferitelor probleme. Mai exact, echipa TSA Agency, că e un proiect desfășurat intern de ei.

În decembrie a fost #MyBloodIsGold, acum au pornit ABC-ul Alergării, un proiect menit să facă alergarea accesibilă pentru persoanele hipoacuzice și să crească awareness pe integrarea socială a persoanelor cu deficiențe de auz. 

O categorie din oamenii invizibili, cum le-am zis eu. Cei care știm că există, dar sunt undeva, departe, probabil că mulți dintre noi nu cunosc o astfel de persoană. Ceea ce înseamnă că pentru noi nu prea există.

Concret, timp de 20 și ceva de săptămâni o să apară câte un clip în care sunt explicate diferite concepte din alergare și în limbajul semnelor.

Cel care îl ajută pe Radu cu prezentarea este Vlad Perianu, la rândul lui alergător hipoacuzic, și unul dintre cei mai dedicați membri ai comunității 321Sport. Povestea lui Vlad e aici și e foarte mișto să vezi cum a evoluat și cum se concentrează acum să dea mai departe microbul alergării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu