Anul ăsta am văzut mai mult ca niciodată oameni care postau fast food în ziua de Paște. Nu luni, nu marți, chiar duminică. Și nu spun că e păcat din punct de vedere religios, dar e mare păcat culinar să bagi fast food și în zi de mare sărbătoare.

Seara am ajuns în București și era coadă pe la vreo două McDrive-uri. Coadă de-aia sănătoasă, 15 mașini, nu oricum.

Și aș vrea să înțeleg care e faza. De unde e tradiția de a savura McDonalds sau KFC când tot poporul are drob și ouă pe masă?

Ok, nu-ți place mielul, nu vrei să mănânci prăjituri de casă sau salată boeuf, dar chiar fast food? Nu mănânci asta tot anul de N ori?

Să zicem că nu mergi la vreo masă de familie din diferite motive. Dar cât de leneș poți fi încât să nu-ți faci o friptură, ceva? După ce m-am mutat de-acasă am făcut eu drob, ouă roșii, salată boeuf. Și oricum m-am dus și 2 cartiere mai încolo la masă!

Dar uneori mai e și plăcerea aia de a face cu mâna ta un lucru.  Într-un an țin minte că am făcut un super pulled pork la slow cooker și intenționam să fac și anul ăsta, dar n-am mai apucat să fac nimic și chiar mi-a părut rău. 

Nu mi se pare nimic haios în ”tradiția” de a mânca fast-food și de Crăciun sau Paște. E doar lene și lipsă de imaginație.

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu