Zilele trecute am primit notificare că s-a prelungit abonamentul la Genius, ocazie cu care am intrat să văd cum mai stau lucrurile în cont.

Se pare că am economisit aproape 800 de lei, însă cred că suma asta e adunată în cei 3 ani. Anul ăsta sigur nu s-a resetat contorul, deci presupun că se referă la continuitatea abonamentului.

Chiar şi aşa, vorbim de aproximativ 400 de lei pe an pentru care am plătit 99 de lei. E clar că pentru cineva care comandă de cel puţin două ori pe lună de la eMAG abonamentul ăsta merită. Eu am o medie de 5 comenzi pe lună cu livrare (am scos din ecuaţie asigurările de călătorie şi alte lucruri precum încărcarea unei cartele Vodafone).

Am adăugat-o şi pe Antonia în Genius Family, dar până acum nu pot să spun că a fost o mişcare super profitabilă, tot eu ajung să dau cele mai multe comenzi.

Nu-mi dau seama cât am mai economisit şi cu comenzile din celelalte aplicaţii (în special Tazz), presupun că la un moment dat se va putea integra şi statistica asta.

Aşa cum am mai spus-o, cel mai mare avantaj e confortul psihic de a comanda ceva cu livrare gratuită indiferent de valoarea produsului. Chestia asta a venit şi la pachet cu filtrarea produselor care nu au opţiunea Genius. Pur şi simplu nu mă mai uit la celelalte produse, indiferent de costul de transport (de multe ori e vorba de 10 lei la easybox).

Presupun că următorul pas este să crească numărul de beneficii (în special pe partea de oferte) şi să crească şi costurile, nu ştiu dacă anul viitor vor mai putea rămâne la 99 de lei.

6 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu