Am reușit să văd primul episod din sezonul 5 The Crown și am mixed feelings. Toată atmosfera serialului îmi place și îmi lipsea, dar castingul din bucata asta de serial e problematic.

A zis-o cineva pe Instagram cred: actrița care o joacă pe Lady Diana este prea înaltă, iar tipul care îl joacă pe Prințul Charles este prea chipeș (și prea carismatic, aș adăuga eu). 

Cât despre Regină, am iubit-o pe Claire Foy, am acceptat-o pe Olivia Colman, nu cred că pot face asta și cu Imelda Staunton. O consider o actriță bună, dar nu cred că poate să completeze rolul Reginei Elisabeta, mi se pare că îi iese un personaj mult mai antipatic decât primele două. Sau poate că ăsta a fost obiectivul, cine știe.

În plus, tot legat de Lady Di, cred că tipa care o joacă s-a inspirat prea mult din celebrul interviu cu Martin Bashir (pe care l-am studiat și eu în facultate vreo jumătate de semestru). Sigur că Diana era așa în acel punct al vieții, dar nu cred că era non-stop așa și nici nu cred că înainte de ruptura de Charles era mereu așa, adică ezitantă, nevrotică aproape.

Poate că în următoarele 19 episoade (mai am 9 de văzut din sezonul ăsta și încă 10 din ultimul sezon) voi ajunge să îndrăgesc și actorii ăștia, dar nu-mi fac mari speranțe. Cu toate astea vreau să văd povestea până la capăt, mi se pare că am învățat o mulțime de lucruri despre istoria Marii Britanii din ultimii 50 de ani cu ocazia asta. Am mai spus-o, The Crown e genul de serial care se urmărește cu telefonul în mână și cu Wikipedia deschisă.

De asemenea, a apărut podcastul The Crown și e flawless, la fel ca de obicei. Excelentă producție și cât de bine vine în completarea serialului!

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu