În timp ce noi începem anul în forță, Marius Tudosiei de la Băcănia Veche îl începe cu o lună la Paris, într-un proiect personal foarte interesant. De pe 25 decembrie s-a mutat în capitala Franței cu tot cu familie, au o casă închiriată acolo și transmite în direct cum trăiesc francezii.

Dacă n-aș ști ce investiții a făcut Marius în România, aș putea crede că a început căutarea după un loc în care să se mute de tot. Dar până una alta înțeleg că urmează și alte luni în care va sta departe de casă în diferite orașe ale lumii. Ceea ce mi se pare o super experiență mai ales pentru copii.

Sigur, pentru mine probabil că sună atât de mișto și pentru că am o slăbiciune pentru Paris.

Urmăriți totul pe hashtagul OnemonthinParis. Sau direct pe contul lui Marius de Facebook și pe Instagram.

Pe Marius l-am avut invitat la podcastul Primii trei ani, unde a povestit despre începuturile Băcăniei Vechi. Episodul e mai jos, în caz că l-ați ratat.

2 comentarii. Leave new

  • Marius Tudosiei
    ianuarie 6, 2023 12:13 pm

    Intr-un colt de minte avem si urmatorul gand: cum ar fi ca mai multi oameni sa rupa cercul si sa se gandeasca serios la o poveste similara!? Pana la urma nu e atat de greu, daca planifici bine. Dar afli multe lucruri despre tine intr-un mediu complet diferit! E o experienta #lifechanging !

    Răspunde
    • Să știi că m-am gândit și eu la asta, momentan nu suntem cu businessurile în punctul în care să putem experimenta așa ceva (mai ales Antonia, care e în #primiitreiani de Aceeași Mărie), dar e o idee pentru viitor. Poate când vom avea și copil, îmi imaginez că e o experiență extraordinară pentru cei mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu