Am luat la pas Cotroceniul acum câteva zile cu o prietenă, am făcut vreo 10.000 de paşi, am văzut ce frumos trăiesc bogaţii (cele mai pariziene vibeuri sunt duminica în Cotroceni, dis de dimineaţă, când încă nu e multă lume pe străzi, iar locuitorii din zonă îşi îngrijesc grădinile, ies la un ceai prin zonă sau se relaxează la soare pe un şezlong).

Cu ocazia asta am dat şi de Yoyo Treats, un loc amenajat într-un subsol/demisol de bloc. E pe modelul vechi garaj reconvertit, dar acolo nu sunt sigur că a fost pe vremuri garaj. Cert este că locul arată bine de tot, au la intrare şi un Copac al dorinţelor, care a devenit subiect de poze pe Instagram (câteva sute de oameni au agăţat nişte bileţele în copacul respectiv, într-un proiect care e gândit să rămână doar câteva săptămâni acolo, desigur).

Yoyo Treats e un business de familie, început în Buzău, continuat în Cotroceni (as you do :D). Au prăjituri ceva mai fancy, probabil de nivelul French Revolution (dar fără ecler). Am testat un cub paralelipiped de ciocolată cu caramel şi arahide, un fel de Snickers de casă dacă vreţi. Plus un choux a la creme cu mango şi fructul pasiunii. La fel de bune ca orice prăjitură mai fancy din oraş sau din alte oraşe (şi mă gândesc aici la Paris, nu neapărat la Buzău). 

Nu e ieftin, adică e în jur de 28-30 de lei o prăjitură, dar e ceva diferit de savarinele de la Alice, de exemplu. Sper să le meargă bine, zona respectivă are (încă) puţine locuri în care să mănânci ceva bun, de obicei merg pe acolo doar ca să mă plimb şi să admir case pe care n-o să mi le permit niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu