Din swipe în swipe pe TikTok am descoperit un personaj în adevăratul sens al cuvântului.

Bărbosu’ locuiește în Anglia și cred că are ceva experiență de bucătar, pentru că omul gătește bine și povestește mișto.

Luați de vă convingeți.

Adică sper să aibă experiență de bucătar, altfel m-aș simți destul de prost pentru skillurile mele în bucătărie, despre care aveam o părere foarte bună până acum.

Sunt multe clipuri pe conturile lui (că apar și pe TikTok, și pe Instagram, și pe Youtube).

Și apropo de TikTok, mi-am dat seama că eu nu prea văd clipuri cu maneliști și tâmpenii de-alea sinistre. Mai descopăr câte o prostioară, dar proporția e destul de mică.

Știu că părerea larg răspândită este că TikTok e plin de idioțenii sau că platforma asta le-a dat voce unor specimene, însă cred că lucrurile sunt mai nuanțate de atât. Oamenii ăia existau deja pe internet, se exprimau deja, doar că trăiau în bula lor. Intrau live pe Facebook, puneau stories pe Instagram, însă nu ajungeau decât foarte-foarte rar la noi. Până când a venit algoritmul TikTok și le-a dat ocazia să prindă tracțiune. E vina platformei? Eu zic că nu, dacă o problemă nu e în fața noastră nu înseamnă că ea nu există.

TikTok poate avea alte bube, însă faptul că ne arată România așa cum e ea nu cred că e una dintre ele.

În plus, cum am mai fi descoperit oamenii mișto de pe TikTok dacă algoritmul nu ne livra ”la pachet” și dansuri sincron și glume obosite?

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu