Mă gândeam de mult să încep un newsletter pe Substack, mai mult ca să experimentez cu platforma. Știu câteva newslettere foarte mișto acolo și eram curios de cum funcționează toată partea de recomandări, creșterea organică și partea de distribuție, însă n-a fost chiar o prioritate. Plus că nu aveam neapărat un topic.

Până când mi-am dat seama că abia a trecut luna ianuarie și eu sunt la a treia carte legată de Bucureștiul vechi. Am început anul cu două cărți ale lui Emanuel Bădescu, iar acum citesc Athene Palace, o carte de memorii scrisă de Rosa Goldschmidt Waldeck. Urmează Istoria Bucureștilor de Nicolae Iorga și mai am câteva cărți pe listă, la care se adaugă câteva zeci pe care le-am parcurs de-a lungul anilor.

Ideea e că Bucureștiul de altădată e un subiect care mă pasionează cu adevărat și mi-am dat seama că aș putea să dau mai departe din poveștile pe care le aflu. 

Așa s-a născut Bucureștiul de altădată. Voi încerca să public săptămânal câte o poveste și o recomandare de carte, iar cu ocazia asta o să reiau și diferite bucăți care mi-au plăcut. Și am și motiv să cumpăr alte cărți, așa că dați un subscribe acolo și dacă vă place ce vedeți mă puteți ajuta cu un share. Prima poveste e despre joben și cum a devenit el substantiv comun pornind de la un brand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu