in Casual stuff

Câteva idei pentru viitoarele ediții Bazar de Cotroceni

Weekendul trecut a fost ediția de primăvară a Bazar de Cotroceni și am dat o fugă pe acolo, chiar dacă se anunțau ploi serioase. Am avut norocul să le ocolim, dar evenimentul în sine a fost un pic afectat de vreme.

Ce mi s-a părut excelent a fost gândul că aveam în același timp RDW, Femei pe Mătăsari și Bazar de Cotroceni, plus zona pietonală pe Calea Victoriei, iar alt grup de oameni era la Bookfest. Sunt orașe mari din România care n-au atâtea evenimente într-o vară întreagă și Bucureștiul le-a avut în același weekend.

Legat de Bazarul de Cotroceni, îmi imaginez ce amintiri mișto vor avea puștii care trăiesc în cartier. Ce prietenii se leagă acum, ce experiențe interesante trăiesc.

Pentru edițiile viitoare mi-ar plăcea, totuși, să se găsească o variantă de traseu auto unic. Înțeleg că sunt mulți rezidenți care au treabă cu mașina, dar hai să-i primim doar pe ei acolo. Pentru că s-a aglomerat foarte mult zona și cei mai mulți erau isteți veniți până în mijlocul cartierului ca să parcheze. Nu zic să închidem accesul auto de tot, dar poate găsim soluții alternative.

Apoi ar mai fi treaba cu brandurile. Mă bucură interesul companiilor, dar sper să nu se transforme totul într-un bâlci cu activări la fiecare pas. Lumea apreciază evenimentul ăsta tocmai pentru că are un aer aparte.

În rest, am fost și am luat bragă și trandafirată, am evitat băile de mulțime și am driblat ploile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu