Probabil că ați văzut micro-scandalul din weekend, cu Elena Lasconi care a făcut o gafă de comunicare şi fiica ei care s-a dezis de fosta vedetă PROTV.

Mi se pare interesant că Oana Lasconi este chiar parte din generaţia PRO. A crescut în anii ăia de după Revoluţie, probabil că a consumat exact mesajele pe care le transmitea PROTV.

A fost învăţată să gândească liber şi atitudinea ei de acum arată fix asta. Şi culmea, aflăm acum că acest „gândeşte liber” poate să ne facă şi să ne criticăm în public părinţii.

Imaginaţi-vă ce utopic ar fi să-şi critice tatăl vreun fiu de baron local. Şi nu pentru că n-ar îndrăzni să contrazică sursa de avere şi influenţă, ci pentru că şi moştenitorii şmenarilor sunt construiţi la fel. Crescuţi în acelaşi spirit al şpăgii, învăţaţi la combinaţii.

Oana Lasconi nu pare să fi crescut în spiritul ăsta, ci cred că mai degrabă a fost încurajată să-şi formeze propriile ei opinii. Din punctul ăsta de vedere doamna primar Lasconi s-a descurcat bine. 

4 comentarii. Leave new

 • Ce greseala de comunicare a facut Elena Lasconi, ca a fost sincera si nu s-a eschivat la o intrebare dintr-un interviu? Acel DA a fost majoritar la nivel de tara.

  Răspunde
 • Romania, prinsa intre Lasconi si Las Fierbinti.

  Răspunde
 • Nu văd în gestul Oanei nici curaj, nici luptă pentru dreptate, ci doar dorința de a răni propriul părinte în urma unor frustrări. Mă îndoiesc că Oana a suferit abuzuri în relația cu mama sa așa că neînțelegerile (comune multor relații copil-părinte) ar fi fost bine să fie rezolvate în privat.

  Gânditul și vorbitul liber pot fi laudabile, dar contează cu adevărat atunci când sunt urmate de acțiuni concrete. Până acum avem într-o parte o persoană cu o carieră jurnalistică de succes care acum ajută la dezvolatarea unui oraș și în cealaltă parte pe cineva cu unele idei ok altele naive, care șomează după ce avut o carieră în domeniul jocurilor (not that there’s anything wrong that). Pentru mine, e simplu să aleg pe cine să admir.

  Munca e grea, aruncatul cu vorbe usor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu