Mâine începe Black Friday-ul „oficial”, adică cel organizat de eMAG. Ei au fost primii care au importat ziua asta de shopping şi de-atunci au schimbat faţa comerţului românesc.

Apropo, o să fie reduceri între 10 şi 12 noiembrie şi pe Aceeaşi Mărie. Livrarea după 15 noiembrie.

Anul ăsta am ratat conferinţa tradiţională şi mă oftic destul de tare, e unul dintre momentele din an în care vezi multe informaţii din industrie. Oficialii eMAG „dau din casă” şi am folosit de multe ori informaţiile aflate acolo în discuţiile cu clienţi. Lucruri simple de genul „ok, înţeleg că vreţi să fie ca pe eMAG, dar ştiţi că ei au 800 de programatori angajaţi?” (asta era valabil acum 5 ani).

Sigur că va fi cel mai mare eveniment de shopping de până acum, poate că vor depăşi 700 de milioane de lei, vor avea kilograme întregi de aur, vacanţe, maşini, tot ce se poate.

Unele vor fi cu reduceri mari, altele vor avea un 10% cinstit. Am spus-o de multe ori, dacă prindeţi produsele vedetă (adică cele cărora le fac reclamă), reducerea vine din bugetul de marketing al eMAG sau al brandului/retailerului. Dacă vreţi un anumit model de telefon pe culoarea gold e posibil să nu aibă nicio reducere sau să fie ceva modic.

Pentru mine e prilejul cu care îmi iau consumabile la preţ mai mic. Capete de periuţă electrică, rezerve pentru aparatul de ras, sau chiar şi băutură pentru diferite cadouri. Anul trecut am luat sticla asta de Havana cu 70 de lei.

Anul ăsta am pe listă şi un aspirator Dyson, oscilez între V15 Detect Absolute şi un model mai subţire, V12 Slim. Preţul e enorm, dar am mai mulţi prieteni care au Dyson şi sunt super încântaţi de el. Avem deja robot, dar nu ajută la canapele şi la colţuri.

N-aş refuza nici un laptop Lenovo cu i7 şi 16 GB RAM la 14” dacă preţul e foarte bun. Momentan e pe la 3700 de lei, să vedem cât scade.

Cu tigăile am terminat, maşina aia de înşurubat de la Bosch e foarte utilă, am prins-o acum câţiva ani, în 2019. Tot cu 200 de lei am luat-o.

Mai am pe listă şi un uscător de rufe şi o maşină de spălat, vrem să schimbăm setup-ul în casă şi momentan avem una cu încărcare pe deasupra. Urmăresc modelul ăsta de uscător şi maşina asta de spălat. Fiind nişte lucruri foarte specifice, nu mă aştept la mari reduceri, măcar un 10%.

Antivirus am luat anul trecut, hainele de pe Fashion Days au şi ajuns, pe unele le-am şi returnat. Probabil că o să mă orientez la faţa locului, mâine dimineaţă.

1 comentariu. Leave new

  • (Am un aspirator Dyson de cinci ani, bateria ține aproape ca-n prima zi. Anul trecut i-am schimbat filtrele, am luat destul de ieftine de pe Amazon.)

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu