in Liverpool

Carlsberg prelungeşte pentru încă 10 ani parteneriatul cu Liverpool FC

O veste mişto pentru fanii Liverpool: parteneriatul cu Carlsberg continuă pentru încă 10 ani! Probabil cel mai mişto parteneriat dintre un brand şi o echipă de fotbal.

Au semnat până în 2034, ceea ce înseamnă ce se va ajunge la cel puţin 42 de ani de asociere între Carlsberg şi LFC. Un parteneriat fantastic, care a oferit o experienţă incredibilă pentru zeci de mii de fani din întreaga lume.

Pe Anfield există un Carlsberg Lounge unde sunt invitaţi diverşi parteneri sau clienţi Carlsberg la meciurile de acasă ale echipei. Jucătorul care e desemnat Man of the Match vine şi face poze, dă autografe celor prezenţi şi poate că mai stă la un scurt interviu.

O dată pe an se organizează şi un meci pe Anfield cu invitaţii aduşi de Carlsberg din toată lumea, de obicei câştigători ale unor concursuri din întreaga lume, presă, influenceri etc. 

În 2015 am avut norocul să particip la acest eveniment, desfăşurat la un meci cu QPR. Am văzut atunci ultimul gol al lui Steven Gerrard pe Anfield, un penalty ratat tot de el şi o victorie la limită a echipei. E o experienţă pe care n-o s-o uit toată viaţa. Am scris mai multe la vremea respectivă într-un articol lung.

“Once in a lifetime!”

Mai jos e video-ul pe care l-au făcut când parteneriatul a ajuns la 30 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu