in Caterinci

pizza_veliko
Poate că nu e în ton cu sărbătorile de iarnă, dar mi-am adus aminte de o chestie care mă sâcâie de ceva timp. Aţi observat că niciodată nu găseşti în 2 restaurante aceleaşi ingrediente într-o pizza cu nume clasic? Vorbesc de alea foarte întâlnite: carpricciosa, carnivora, procitto e funghi, hawai, quatro stagioni sau pepperoni.

Practic, denumirile alea sunt total inutile, din moment ce trebuie oricum să te uiţi pe ingrediente. De exemplu, la Trenta, Capriciossa este cu ardei, pui, salam, mozzarella şi ciuperci, la Presto e cu măsline, cârnaţi şi şuncă. Prin alte părţi are măsline şi n-are ciuperci, are cârnăciori şi n-are salam. E chiar aşa de greu să se facă o asociaţie a pizzarilor care să reglementeze treaba asta? Să pot comanda toată viaţa Capriciossa sau Prosciutto e funghi fără să fie nevoie să mă uit pe ingrediente. Serios, pierd o grămadă de timp încercând să-mi aleg pizza, şi de multe ori se întâmplă să-mi fie foame.

Deci hai să rezolvăm problema asta şi pe urmă putem să ne ocupăm şi de autostrăzi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu