in Caterinci

Cum a fost la RoBlogFest 2011

Aseară Silver Church a găzduit o nouă ediţie RoBlogFest, cel mai important (şi singurul) festival al bloggerilor. Aflat la ediţia a 4-a, RoBlogFestul de anul a adus şi ceva surprize în urma festivităţii de premiere. În rest atmosfera a fost destul de drăguţă, chiar dacă Fratelli e mult mai potrivit pentru o gală de premiere.

Măcar acum nu s-a mai plâns lumea de preţurile de fiţe (aşa cum a fost anul trecut). Au existat totuşi 3 categorii de oameni:

hipsterii – care nu înţelegeau cum poţi să dai doar 9 lei pe un RedBull, când la Gaia doar paiele costă atât

provincialii – care ştiau că la Bucureşti e scump şi au văzut că de fapt nu e aşa de scump

mocangii – care oricum nu s-au uitat pe preţuri şi au cerut de la bar nişte bere Tuborg

Printre cei 500 de oameni erau şi Pyuric (care oricum iese la evenimente mari de 2 ori pe an), şeful Intact Interactive, Piticu (cu aparatul în mână), Chinezu, Makavelis etc. Spuma. Am interacţionat puţin cu Denisuca şi am strâns o parte din haita Redescoperă ca să plângem unul pe umărul celuilalt, cu Makavelis care a venit iar cu ăla micu de mână.

Era multă, multă lume, n-am apucat să vorbesc cu toţi şi chiar îmi pare rău că nu se mai fac întâlnirile de pe vremuri.

Concertul OCS a fost destul de scurt, dar fix cât să înceapă să se facă pogo în faţă cu băieţii care au venit de la 7 jumate şi băuseră multă bere moca.

Premiile

Cum ziceam, au fost ceva surprize anul ăsta, probabil organizatorii s-au gândit să vină cu ceva nou. Dintre marile surprize:

La blog de muzică a câştigat Chinezu, pentru prestaţia cu Electric Fence din Lăptărie. O mare, mare surpriză pentru Chinezu care se bucura ca un copil coreean.

Cel mai bun blog de modă – a câştigat detaşat Florin Grozea, juriul fiind probabil impresionat de numărul (impresionant şi el) de eşarfe purtate iarna trecută. Eu sincer să fiu am votat AloModa, dar cred că Florin merită locul 1.

Trofeul blog de film a fost câştigat de Brogatu şi emisiunea lui Brogatu Rive Show. Nici că se putea răsplată mai bună pentru efortul susţinut din ultimul an. Bravo! De 3 ori bravo!

Anul ăsta a existat şi o categorie extra susţinută de pufuleţii Gusto: cel mai optimist blog. A câştigat BobbyVoicu.ro pentru optimismul de care a dat dovadă când a preluat InIn, dar foarte aproape a fost şi blogul Standout pentru convingerea că toate problemele se vor rezolva.

Când se trezeşte Piticu o să pun şi poze, cu watermark Breaking News pe ele.

Cam asta a fost şi cu RoBlogFest 2011, ne vedem anul viitor!

A mai scris despre eveniment şi Auraş. Pe măsură ce îşi revin din beţie bloggerii o să tot pun linkuri.

17 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu