in Masini

Am fost răpit de ziua mea

Vineri urma să particip la un eveniment Midocar, chiar dacă era ziua mea de naştere şi orice om normal la cap ar fi stat cu familia şi prietenii la un must. Şi chiar dacă organizatorii ne-au promis un eveniment cu totul special, nu mă gândeam că o să fie ATÂT de mişto.

Ce s-a întâmplat? Am fost invitaţi într-o sală de întâlniri unde ne-au întâmpinat tipele de la marketing, care au început să ne povestească despre Midocar, servicii, profit, cifre de afaceri etc. Şi la un moment dat au dat buzna doi băieţi din trupele de elită şi ne-au răpit pe mine şi pe Cismaru. Sau ne-au arestat. Sau cum vreţi să-i ziceţi. Un asalt in toată regula, cu mâini legate la spate şi tot tacâmul (o să vedeţi zilele astea filmarea). După un colţ aşteptau agentele secrete ale Midocar, cu un tort 😀

Şi de-acolo am fost duşi într-o dubă în care era un Playstation, tablete Prestigio, discoballs şi prăjituri! Cum să nu-ţi placă oamenii ăştia?

A fost una dintre cele mai tari experienţe de când sunt blogger. Şi vă spun cu mâna pe inimă că mi-aş fi dorit să fac eu evenimentul ăsta. Să pot să zic: uite ce chestii mişto pun la cale!  Deci da. De 3 ori DA! Aşa da. Bravo Laura 😛
Până apare clipul oficial, vedeţi ce-a filmat RăzvanBB:

Totul face parte din MIDOCARavana prin care dealerul auto promovează Serviciile Complete şi Secrete (servicii pre-vânzare, buyback şi servicii post-vânzare). Găsiţi MIDOCARavana – joi, vineri şi sâmbătă (la Militari Shopping Center, Mall Vitan şi Plaza) cu tot cu gama de maşini de la Volkswagen (hint: urcaţi-vă în Scirocco, e o senzaţie foarte mişto). La faţa locului veţi putea câştiga (direct de la agentele secrete Midocar) cuţite elveţiene multifuncţionale, carti cu istoria Volkswagen, kit-uri Blue Motion, tricouri polo Volkswagen, gps-uri Prestigio, e-book readers Prestigio si HDDuri externe Prestigio.

La finalul MIDOCARavanei, va exista un concurs creativ pe pagina de Facebook a Midocar, in urma caruia se vor putea castiga tablete Prestigio. Toţi cei care vor participa la MIDOCARavana şi se vor înscrie la un drive test în perioada imediat următoare, vor fi inscrişi într-o tragere la sorti al carei premiu consta intr-o sesiune prelungita de test drive cu un model Volkswagen, petrecand un weekend in zona Dobrogei, la hotel Rex din Tulcea.

PS: Cei de la Midocar sunt şi pe Twitter.

6 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu