Mi-am dat seama că nu-mi plac surprizele. Poate că am îmbătrânit. Îmi place la nebunie să le pun la cale până în cele mai mici detalii, dar e tare complicat dacă e vorba să mi se facă mie o surpriză.

Zilele trecute primesc telefon: hai să ne întâlnim la Aviatorilor. N-am prea înţeles de ce la Aviatorilor şi nu la Victoriei, dar m-am conformat. Pe urmă primesc mesaj: vezi că am intrat 2 minute la KFC (ce bine, poate primesc bonus un Twister că am venit până aici, am gândit eu ca un profitor; în continuare nu înţelegeam cum s-a produs alegerea).

Ajung, într-un final, în faţă la KFCul de lângă TVR. Plouă mărunt, bate vântul, e una din serile alea în care toţi şoferii sunt turbaţi. Eu stau pe avarii şi aştept. „Intră şi tu puţin„. Femeie, glumeşti? Unde parchez eu în zona asta? Nu vezi ce nebunie e? Nu vezi că plouă, nu vezi că e trafic? Ce să fac înăuntru? Are rost să parchez pentru 2 minute? Mai mult stau să caut loc!

Hai înăuntru că e o surpriză!„. Şi abia atunci mi-a picat fisa. Nu m-am prins o zi întreagă, am fost dus de nas într-un mare stil. Am găsit loc de parcare (de fapt nici n-a fost aşa greu!) şi dat peste o masă plină cu mâncare. Şi în tot timpul ăsta eu eram ofticat că nu m-am prins 😀

Asta a fost doar una din chestiile pe care le-a făcut KFC în social media în ultima vreme. Alta aici. Şi mai e şi un concurs pe Instagram, până pe 8 martie. Trebuie să faceţi poză unui meniu Smart Booster şi să puneţi hashtag #smartboosterphoto. Premiu e un iPad mini. Detalii aici.

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu