Obama

E foarte interesant ce zice Obama… parca am mai vazut chestia asta si cu Iraku… booon… sa recapitulam.. Afganistan – razboi, Irak – razboi, Iran – coming soon, what next? Am vazut zilele astea un film care mi-a adus aminte o chestie: in perioada interbelica Primul Razboi Mondial era numit „Razboiul Cel Mare”. Pe urma le-au numerotat… Pe cat pariem ca o sa avem parte de un trio in curand?

Doamne fereste!

(titlul face referire la un stand-up cunoscut marca Teo – Deko; „s-a stricat calculatoru… s-au furat niste saci de porumb” ; s-a inceput razboiul)

5 comentarii. Leave new

 • tu inca crezi in mos craciun? ce conteaza cine e presendinte? ce, el conduce statul?

  Răspunde
 • oligarhii conduc statul :))

  Răspunde
 • nu conteaza cine conduce.. ideea e ca o sa inceapa al 3-lea razboi in asia.. si cu bonus criza asta economica….

  Răspunde
 • vorba aia… lasa mah ca merge asa…:-j… toate se fac singure… oricum…. 🙂

  Răspunde
 • Parerea mea- daca va fi o criza SUA a produs imprejurarile propice dezvoltarii factorilor ce se vor concretiza intr-o criza- deci tot SUA va pierde -cineva a spus o data ca Anglia- capii din Anglia sunt de fapt acei francmasoni ce detin toata puterea si care hotarasc totul si exista posibilitatea ca tot ei sa hotarasca si faptul ca Rusia merita sa aiba iarasi puterea pe care a avut-o si prestigiul pe care l-a avut. Oricum noua criza pe cine credeti ca ar afecta? pe noi- pe bulgari – pe nemti ca astia-s prea corecti ca sa se fereasca de asa ceva dar tot ei or sa-si revina cel mai repede- putin pe francezi – dar cel mai mult si mai mult statele astea care si asa traiesc o criza de vreo 20 30 de ani …. in concluzie – n-o sa mai cumparam paine- n-o sa mai cumparam nici macar sare – o sa ne ducem in ocna sa ne luam singuri- o sa ne producem singuri mancarea s.a.m.d – eu deja am inceput sa-mi dau jos din pod sculele de pescuit si piatra cu care vanam acu cateva mil de ani.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu