Telenovela Ronaldo continua. GSPTV ar putea face lejer un serial care sa concureze cu Elodia.

El zice ca pleaca. Ferguson zice ca nu e frumos. Solskjaer il roaga sa ramana la ManUTD si sa devina o legenda.

In paralel, in Anglia mai e o telenovela de succes. Transferul lui Gareth Barry de la Aston Villa la Liverpool se face si se desface de la inceputul vacantei. Daca la inceputul saptamanii cei de la Villa au zis ca Liverpool a dat oferta cu 15 minute dupa deadline, ieri s-au sucit si dau ca sigur transferul. Au inteles si ei ca nu poti tine un jucator cu forta mai ales daca primesti de la clubul care il transfera exact suma ceruta. Prin urmare, Liverpool mai transfera un capitan avand in lot Torres ( c. Atletico Madrid), Barry ( c. Aston Villa) , Robbie Keane ( c. Tottenham) si Gerrard – capitanul de drept. Sunt curios cum vede Rafa primul 11 in conditiile in care Liverpool are un super lot.

Nadal a ratat finala de la Cincinatti dar devine lider! In sfarsit il detroneaza cineva pe Federer. Soarele lui a cam apus… e vremea lui Nadal care se lupta cu Djokovici acum.

Radoi are oferta oficiala de la Inter: 2 milioane imprumut si la anu 13 milioane transfer. Cel mai probabil o sa ramana.. in conditiile in care Vieira e batran si nu mai face fatza, Materrazzi se tot accidenteaza and so on. Sper sa se transfere desi pierdem un capitan. Merita sa plece.