În ultimii ani, au rămas câţiva oameni care prind la public indiferent cât ar performa. Liderii incontestabili sunt Ştefan Bănică şi Tudor Gheorghe. Indiferent câte spectacole ar avea, cei doi sunt asaltaţi de cereri şi aproape că nu fac faţă.

Dacă anul trecut Bănică a ajuns să susţină vreo 4 concerte plus cel de la Adevărul Holding, anul ăsta avem parte de 7 concerte cu Bănică. Adică 7 seri din luna decembrie în care omul ăsta o să aibă sala plină.

Cu Tudor Gheorghe e la fel. Anul trecut, când lucram la un proiect intrat momentan în stand-by, am observat cu stupoare că Tudor Gheorghe este cel mai solicitat artist român. Zeci de mailuri am primit de la oameni care cereau bilete. Acum, nici nu apuc să ajung la Universitate, că sigur aflu de 3-4 concerte Tudor Gheorghe. De parcă doar ăştia doi mai există pe lumea asta.

A se nota că şi mie îmi plac, doar că nu înţeleg de unde apare diferenţa asta imensă de interes între plutonul fruntaş şi restul artiştilor care nu ajung să umple nici jumătate de club.

Şi bineînţeles, nu puteam să-l uit pe Hruşcă şi acest stand-up clasic. (de pe la 2.00)

Chiar… cine vrea la Bănică? 😀

2 comentarii. Leave new

  • Anu trecut am fost la Banica…doar pt ca am primit moca biletul de la o prietena, nu ca as fi simtit o mare dorinta sa-l vad in concert…si surprinzator a fost chiar ok. Bine, in jurul meu au fost oameni care au apreciat mult mai mult evenimentul si pe Banica, asta e clar. Chiar am fost surprinsa de atmosfera…si totusi 7 concerte anul asta mi se pare exagerat. :)) Adik totusi…

    Răspunde
  • Ai uitat de Iris

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu