in Caterinci

Ultima zi a lui Ilie în Ghencea

Nu pot să nu râd de situaţia care e în Ghencea. Dar e un râs bolnăvicios, aproape patologic.

Pe baza articolului de mare valoare din GSP, să reconstituim ultima zi a lui Ilie.

S-a trezit omul, şi-a mâncat cerealele cu lapte. Laptele nu era prea fierbinte. Asta nu i-a dat însă de bănuit ce avea să vină. A băut un espresso scurt, şi-a ales hainele cu care să se îmbrace. A stat puţin să se gândească ce cămaşă să aleagă. A ales-o fix pe aia în care l-au dat afară de la PAOK. Dacă era atent îşi dădea seama.

S-a ras, că doar era ziua meciului şi rămăsese în cantonament.

A studiat puţin „Soluţii ofensive şi defensive în sistemul 4-2-3-1” şi a căutat capitolul despre jucătorii de la Urziceni. N-a găsit nimic aşa că s-a hotărât să-l bage iar pe Brandan închizător.

Şi-a mâncat piepul de pui la grătar şi a întrebat de salata verde. Tanti Nuţi de la bucătărie i-a zis că nu mai au salată, că au pus-o pe toată la gazon. I-a trimis pe băieţi să se pregătească pentru meci şi el şi-a mâncat nectarinele.

S-a întors în biroul lui şi a urmărit un DVD pe care avea înregistrată cea mai bună reclamă din România, aia cu «Pentru o viaţă sănătoasă, evitaţi consumul de sare, zahăr şi grăsimi!». Pe urmă s-a uitat puţin la DigiSport. La 4 a dat pe Sport.ro şi a văzut că în loc de Banciu şi Mironică ia bătaie Hănescu la BCR Open România.

S-a enervat şi a mai luat o dată cartea lui Massimo Luchessi. Tot n-a găsit capitolul despre Unirea Urziceni aşa că s-a hotărât să nu-i folosească pe Marinescu şi Onofraş.

Până să înceapă meciul a făcut echipa, i-a trimis-o lui Gigi pentru aprobare şi a pus un CD cu Edith Marquez. Pentru că era foarte stresat, şi-a dat jos cămaşa şi a început s-o calce. Începutul meciului cu Astra l-a prins relaxat total. 2 ore mai târziu îşi dădea demisia.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu