Întreaga bibliotecă din Alexandria ar putea încăpea într-un singur volum subţire dacă ne-am strădui puţin. Evident, e vorba de celebra bibliotecă din celebra Alexandria. Şi estimând că n-au mai mult de 2000 de volume acolo, putem spune că încape cu totul în ebook readerul Prestigio pe care l-am văzut cum se lansează zilele trecute. Readerul e cât un volum subţiiire – subţire.

Într-o companie extrem de selectă, cu toţi cărturarii şi buchiniştii din blogosferă (adică cu Adrian Ciubotaru şi Toma Nicolau, imaginea Lecturi Urbane), am participat la prezentarea lui Prestigio Libretto în România. Cu o memorie de 2 Gb, baterie care îţi permite să citeşti 10.000 de pagini la fiecare încărcare, touch şi wi-fi, readerul ăsta mai are şi avantajul de a fi frumos. Bonus, ei zic că e „probably the world’s slimmest ebook reader”. Acu… faza cu probably e simpatică la bere şi Carlsberg şi-o poate asuma pentru că oricum berea ţine de gust. Dar după mine ori e cel mai subţire ori nu.

M-a surprins absenţa lui Gabi Macovei de la un eveniment ca ăsta, el – cel mai poet dintre bloggeri şi cel mai bloggeri dintre poeţi. Dar nebănuite sunt căile piarului şi ale influenţei în blogosferă.

Şi vorba unui blogger mult mai celebru – am fost şi eu acolo, am dat mâna cu lumea şi am plecat acasă.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu