in Casual stuff

V-am mai spus că mi-ar plăcea ca toate campaniile să aibă o strategie întinsă pe mai mulţi ani. M-am săturat până peste cap de campanii punctuale şi rebrandinguri făcute pe genunchi.  Îmi place că în ultima vreme descoperim endorsementul (şi uşor-uşor o să începem să abuzăm de el, pentru că asta ne e firea), îmi place că sunt tot mai multe campanii altfel (de exemplu ce face Miruna cu Tnuva îmi place de mor).

Din categoria campaniilor mari care mi-au plăcut anul trecut şi pe care mi-aş fi dorit să le văd şi anul ăsta, avem Fotbal Adevărat şi Redescoperă România. Şi uite că le-am văzut pe amândouă, în variante evoluate. Dacă Redescoperă a ajuns la 5 maşini şi mai multe excursii a câte 7 zile, Fotbal Adevărat a schimbat puţin abordarea. Anul ăsta are loc Drumul Mingii, un traseu parcurs de oameni obişnuiţi, cu mingea la picior, de-a lungul a 2400 de km.

Plecarea e pe 16 aprilie în Timişoara iar sosirea e programată pe 25 mai în Braşov, adică exact în ziua finalei Cupei României.

1000 de oameni vor fi selectaţi să participe la acest traseu alături de Belodedici (l-am pus primul pentru că e singurul stelist :D), Bumbescu (al doilea, că a jucat şi la Steaua :P), Cârţu (antrenorul Stelei, cel puţin la ora la care scriu acest post), Cămătaru, Balaci şi Orac. Deja am văzut că e bătaie foarte mare. Cred că de fapt lumea vrea un schimb de pase cu Chinezu.

7 evenimente vor fi pe traseu – la Timişoara, Craiova, Piteşti, Galaţi, Piatra Neamţ (se ştieeee!), Bistriţa şi Braşov. Tare mi-ar plăcea să văd cum se va desfăşura totul în ţară şi ce amploare o să ia evenimentul. De-asta cred că o să şi merg la Braşov (şi ca să văd Steaua, pentru că o să se califice în finală, sunt convins).

Ce mi-a plăcut ieri la conferinţa de presă a fost că nu s-au mai lungit ca anul trecut. O conferinţă destul de ok, o oră şi ceva. Anul trecut a durat extrem de mult, peste 2 ore.

În rest toate bune, din ce-au dat de înţeles Balaci&co. va urma şi un al 3-lea an de Fotbal Adevărat, ceea ce e extraordinar. Mulţumesc Chinezu pentru invitaţie şi sper să ne vedem la Braşov!

Foto via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu