Echipa Manly.ro a strâns aseară o bună parte din blogosfera masculină pentru o vizionare haşde a meciului de poveste Barcelona – Real Madrid. S-au prezentat o serie de poeţi, prozatori, cantautori* şi alţi oameni de cultură pentru a viziona în linişte a doua manşă din semifinala UCL. Totul pe nişte plasme cu diagonale „obscene”, ca să o citez pe Andra Zaharia. Andra a şi fost singura bloggeriţă între 30 de masculi feroce.

Meciul ştiţi deja cum s-a terminat, hai să vă spun cum a fost la firul ierbii şi ce au declarat participanţii:

Auraş: „Mă bucur că m-a invitat Toma, aşa am ocazia să mai scriu un articol cu glume şi să dau premiile Aurasics. Mă aştept la RTuri şi Likeuri plus un spike de trafic”

Cismaru: „Frate, eu nu beau. Da, am venit cu DS3-ul. Da, da, sunt cu maşina. Deci eu nu beau, da? Băi, nu pot să beau, am venit cu maşina. Da, sunt cu DS3-ul.”

Ciubotaru: „Mă bucur că ne-am întâlnit în acest spaţiu de cultură (n.n. Mătăsari 17), ocazie cu care vă anunţ următoarea ediţie Lecturi Urbane de la Mediaş, de pe 7-8 mai. Cât despre meci, mi s-a părut foarte echilibrat în primul set.”

Bobby Voicu (n.n. purtând un tricou cu Antena1) : „Redescopera Romania este un proiect Petrom, sustinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45si Muzeul National al Taranului Roman.”

Adi Zăbavă: „Interesant la acest meci este poziţia poporului spaniol faţă de guvernare şi atitudinea regelui Juan Carlos faţă de câştigătoarea Cupei, Real Madrid. De urmărit în plan local şi victoria Cataluniei asupra întregii Spanii, reprezentată aici de formaţia lui Mourinho. Rămâne de văzut dacă această dublă manşă e un pas important pentru autonomia catalunilor. Despre acestea, dar şi multe altele numai pe PoliticăLocală.ro

Mircea Meşter: „Starea naturală a fotbalului este ca Barcelona să câştige.”

Toma Nicolau: „Atunci când scrieţi articolele să nu uitaţi să menţionaţi că am avut televizoarele de la Sony, berea de la Heineken, semnalul transmis prin Dolce TV HD,  pizza de la Trenta şi premiul special de la Zile şi nopţi, revistă pe care vă invit să o citiţi numai azi GRATUIT, cado, cado”

În cadrul petrecerii cu fotbal s-a dat ca premiu şi o şedinţă de masaj eroic câştigată de Semanticus. Revenim cu declaraţii de la faţa locului.

___

*Make, Vlad Dulea, Chinezu

5 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu