Aseară, într-o companie foarte selectă (Make, Toma, Zăbavă), la Club Floreasca, Federaţia Română de Polo a organizat o conferinţă de presă menită să-i încurajeze pe băieţii care pleacă azi la Campionatul Mondial de la Shanghai. Pentru cei care ştiu mai puţină geografie, Shanghai este în Asia. Pentru cei care ştiu mai multă geografie, Shanghai este în China.

România este în grupă cu Australia, China și Serbia și are ca obiectiv o clasare cât mai bună, care să o califice la Jocurile Olimpice. Primul meci va avea loc pe 18 iulie, împotriva Australiei.

Printre personalitățile prezente ieri s-au aflat Ion Țiriac, Elisabeta Lipă, Viorel Păunescu (președintele Federației Române de Natație – nu știam asta, trebuie să recunosc), Dumitru Graur și Cristian Țopescu.

Mai important decât evenimentul în sine a fost deschiderea de care a dat dovadă federația. Voi observați un trend? Federația de Rugby organizează evenimente la care a început să cheme oameni din online, Federația de tenis pregătește niște chestii mișto de tot, acum a apărut și Federația de Polo. Chinezu a mai făcut ceva și cu Federația de Ciclism… Lucrurile se mișcă.

Și cred că asta e cel mai important. Pentru început vor fi conferințe, comunicate de presă. Dar ușor-ușor la FRR există o tribună rezervată bloggerilor, la BCR Open va exista un spațiu dedicat oamenilor din online, echipat cu laptopuri și net wireless.

Evoluăm.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu