Toţi aţi piratat cel puţin o dată filme. Chiar dacă nu recunoaşteţi, chiar dacă aţi uitat, sigur exista un prieten care vă aducea filme, un coleg care avea Casablanca pe CD cu titrare, un om de la care cumpăraţi cele mai noi DVDuri. Sau le luaţi chiar voi.

Şi de prea multe ori se întâmpla ca filmele alea să fie trase din cinema şi să se vadă oribil. CAM, TS, Telesync sau alte mizerii cu sunetul buşit, imaginea neclară şi o experienţă care îţi strica tot filmul. Dădeai bani pe ele şi tot se vedeau prost. Sau dacă le trăgeai singur puteai să aştepţi şi 8 ore (remember 32 kb/s?).

Dar acum avem şi noi premierele concomitent cu vestul, iar un bilet de cinema e 10 lei. Ba chiar erau ceva oferte şi la 1 leu, pe o clonă de groupon. Şi atunci de ce mai există TS şi Cam? Cine le consumă şi de ce?

Ştiu, s-a mai scris asta de 100 de ori, cred că am mai scris şi eu un articol pe tema asta, dar căutam Harry Potter 7b (da, vreau să-l văd şi n-am avut timp şi nici cu cine să merg la cinema la filmul ăsta) şi am dat peste variante trase din sală. E chiar aşa greu să piratăm lucrurile la o calitate mai bună? 😀

Evident, ar fi indicat totuşi să cumpăraţi filmele de pe muvix.ro, voyo.ro sau dolcetv.ro, nu să le pirataţi.