Bine, hai două

La începutul anului îl cunoșteam pe RăzvanBB la pachet cu toate camerele sale. Mă minunam atunci de toate unghiurile posibile unei filmări de pe mașină și începeam să-mi doresc și eu o cameră. Nu neapărat pentru Trafictube, cât pentru alte filmări.

După o grămadă de plecări prin țară cu sau fără Răzvan, și mai ales după ce am mers pe Transfăgărășan cu Touaregul și n-am avut cu ce să-l filmez, m-am hotărât: îmi iau stație CB și un GoPro HD Hero 2. Plănuiam să achiziționez măcar una din ele de sărbători, să fie cadoul meu pentru mine. Dar au intervenit tot felul de alte cheltuieli (ITP, asigurare, anvelope de iarnă, revizie) și n-am mai luat jucăriile. Deja am cheltuit destul cu maşina. Însă la începutul anului sper să aducă ceva Moș Reducere şi la magazinele de electronice, ca să iau şi eu măcar GoPro-ul.

Asta dacă nu dau iama în mall 😀 Acolo sigur vine Moş Reducere.

Vă las cu un clip pe care l-am filmat cu telefonul mobil, la Stâna Regală. Ocazie cu care mi-am amintit că vreau cameră. Clipul e stabilizat în Youtube, şi tot acolo l-am tăiat puţin şi am adăugat melodia de fundal 😀 Mai mergea mărită viteza, dar n-am găsit opţiunea în editorul Youtube.