in All Sports

În rarele momente în care ajung să plătesc întreţinerea, îmi place să stau şi să ascult poveştile oamenilor de prin bloc. Fiecare cu nemulţumirea lui, fiecare cu diverse istorisiri legate de complexul nostru rezidenţial.

Astă-seară aşteptam la rând şi am auzit o poveste demnă de Amintirile din Epoca de Aur. Cică azi ar fi umblat prin bloc un individ în salopetă care pretindea că ar fi de la deratizare şi cerea bani locatarilor pentru un serviciu de deratizare efectuat la subsolul blocului. 66 de lei.

O tipă de vreo 25 de ani (din Bucureşti! deci nu vreo tipă venită acum din provincie) povestea supărată că individul i-ar fi zis că e trimis de administrator şi că el a prestat un serviciu pentru care îşi vrea banii. Când tipa a cerut chitanţă, impostorul i-a zis că aia se obţine de la administrator, odată cu plata întreţinerii. Şi astfel tipa venise să plătească întreţinerea şi să se convingă că n-a fost ţepuită.

Las la o parte faptul că în astfel de cazuri nu prea stau la palavre cu ăştia, dar să-i şi dai 66 de lei? Sau mai exact, să-i dai bani? Credeam că schemele astea nu mai merg de ani buni. Mai ales la tineri peste 25 de ani, oameni în toată firea. Câtă vrăjeală să fi avut acel ţepar?

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu