După meciul Molde-Steaua, Gigi Becali a ieşit din nou să declare că mai cumpără 4-5-6 jucători tineri şi că abia atunci o să fie Steaua şi mai puternică. Declaraţia s-a încheiat cu deja clasicul „o să vedeţi voi cât de puternică o să fie Steaua!”.

Aud placa asta de ani buni. O să vedem, o să vedem, o să. Întrebarea mea e „când?”. Când o să vedem? Acum s-au legat nişte victorii, echipa a prins încredere şi asta l-a menţinut în funcţie pe Reghe. Dar în momentul de faţă meciurile se câştigă pe noroc, valoare (aici nu va mai fi niciun plus odată ce vin echipele mari) şi automatisme create.  A dispărut atitudinea, toată lumea e relaxată. Chiricheş se crede atacant (şi parcă îl văd pe bancă dacă nu se trezeşte în curând), Tănase joacă un meci bine şi două în dorul lelii, Rusescu forţează doar când vrea.

Aşteptăm să vedem 2-3 întăriri în iarnă, aşteptăm să marcăm mai mult şi să tratăm meciurile mai serios. Aşteptăm victorii mari, chiar dacă victoriile astea cu echipe mici ne-au propulsat în frunte.

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu