Am renunţat la unul dintre abonamente şi am trecut pe cartelă acum un an şi ceva. De-atunci am rămas pe cartelă şi am plătit în fiecare lună 5 euro pentru 3000 de minute şi SMSuri în reţea plus vreo 100 sau 150 de minute şi SMSuri naţionale. Excelentă situaţie din punctul meu de vedere. Doar că în ultimele luni băieţii de la dealerul la care îmi încarc cartela au început să fie foarte preocupaţi de cartelele astea. Absolut de fiecare dată încearcă să-mi ofere abonamente cu mai multe minute.

– Sunteţi mulţumit de servicii? N-aţi dori o altă ofertă? Uitaţi, am aici o ofertă cu mai multe minute la doar 35 de lei…

Foarte simpatic, doar că eu plătesc vreo 28 de lei pe lună pentru un telefon care e secundar. De ce aş vrea mai mult? Ah, e nasol să ai cartele şi să nu mai consume lumea pe lângă abonament? Încasai mai mult pe vremuri şi ţi-ai dat seama că abonamentele sunt mai valoroase decât orice cartelă? Păţăşti!

Presupun că vânzătorii vor deveni tot mai agresivi cu ofertele astea. După Maximia şi celelalte zeci de oferte pe cartelă, s-au prins băieţii că abonaţii sunt mai valoroşi. Şi că degeaba ai multe milioane de cartele dacă oamenii nu le încarcă.

Ultima oară când am fost să încarc tipul încerca să-mi explice că ceea ce am eu e „practic tot un abonament”, că plătesc lună de lună. Ceea ce teoretic e corect. Doar că nu.

4 comentarii. Leave new

 • cu servicii excrecabile pentru abonati, cu minciuni, umflat facturi te miri? eu am avut abonament business de 27 euro si am renuntat dupa ce i-am dat in judecata… si am mai multe facilitati cu 10 euro pe cartela. Si nici nu ma umileste nimeni cand sun la relatii cu clientii platesc cand am timp si chef samd. isi merita soarta… sa crape in chinuri.

  Răspunde
 • E bullshit ce incerca sa-ti zica ala.Am prieteni care dau la abonament cel putin 10 euro si au minute doar in retea(vod) pe cand eu cu acei 5 euro(aproximativ 30 ron) la cartela am nu zic nelimitat dar sunt 3000 min/sms in retea , cine le vorbeste toate:)).In plus am 100 min/sms in alte retele care sunt mai mult decat de ajuns, plus 150 mb Internet care la fel e exact ce am nevoie cu atatea wi-fi in orasul nostru.
  Deci cartela sau abonament?

  Răspunde
 • eu am abonament de 3 euro si e redus la 1 euro. platesc in jur de 6 ron cu tva pe un numar. mi se pare foarte ok…

  Răspunde
 • S-au mai trezit si alţii ca au pierdut teren. In ultima săptămână au bătut la uşa doi reprezentanti RTC diferiţi, încercând sa ma convingă ca oferta lor e mai bună decât cea a RCS. La aceeaşi bani noi vă dam rooter gratis! Pai am deja unul, ce sa fac cu el? Il daţi cadou!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu