youtube_shakira_tmobile

Dragă Youtube, ai intuit foarte bine, felicitări! Chiar îmi doream ca în loc să mă uit la clipul pe care l-am ales să îmi bagi tu pe gât un clip de 3:45 cu Shakira. Mai ales dacă e plătit de T-Mobile, pentru că de-asta intră oamenii la tine pe site, să se uite la clipuri branduite, nu la ce căutau şi îşi doreau să vadă.

Aştept cu interes să mi se ofere filme de 2 ore sponsorizate înainte să vizionez o reclamă de 45 de secunde. Eventual scoate şi butonul ăla de Skip Ad, că îl mai apasă lumea şi e păcat să nu faci bani.

5 comentarii. Leave new

 • Din cauza lor am ajuns si eu la AdBlock Plus … nu se mai poate asa…

  Răspunde
 • Am o colega de birou care are un playlist cu melodii pe youtube. Sa vezi ce funny se aude zici ca e radio. O melodie, o reclama de 15 secunde, o melodei, o reclama de 15 secunde… 🙂

  Mie cand mi-a propus o agentie sa introduc reclama de acest gen pe trafictube (15 secunde inainte de orice clip), am refuzat. Mi se pare ca as face misto de comunitate.

  Răspunde
 • sunt unele reclame care nu au skip ad. razvan, asa patesc si eu la playlisturi, e asa placut cand iti lasi muzica sa mearga si te duci intreaba prin casa si incepe sa se auda Buna ziua, sunt varul, m-a cautat cineva?

  Răspunde
 • Dar vai, ce avem aici? Tu, care erai iubeai reclamele mai ceva decat iubea ala Aseizu’, tocma’ tu sa ai atitudinea asta? Ce daca dureaza cat dureaza, reclamele sunt misto! Sau n-ai chef s-o vezi pe Shakira fara s-auzi si un jingle de la Dero, ceva?

  In concluzie, daca tu iti instalezi Adblock, atuncea chiar vine sfarsitul lumii 🙂

  Răspunde
 • @pinkISH: problema tine de dimensiunea adului. N-are sens sa-mi dai 3 minute de reclama. Chiar daca e un clip sponsorizat, n-o sa spun „hey, eu voiam sa ascult Bach, dar iata clipul asta misto cu Shakira, ce tare!”

  Mai mult, cum sa dai o reclama mai lunga decat produsul final?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu