blocare_volan

Am o vecină cu un Peugeot 206 care probabil că a făcut Războiul de 100 de ani şi care continuă să pună zi de zi dispozitivul ăla de blocare a volanului.

Are alarmă, are maşina parcată sub geam, şi cu toate astea pune şi antifurt pe volan pentru că… habar n-am.

Serios, câte cazuri de maşini furate să mai fie? Şi vorbesc de maşini de-astea absolut banale, care au peste 10 ani, n-au nicio legătură cu noţiunea de lux şi care nu valorează mai mult de 4-5000 de euro.

Ca să nu mai spun că Militari e un cartier destul de liniştit, am uitat eu geamul complet deschis la Hoimobil peste noapte şi nu a dispărut nimic.

Plus că hoţii cred că văd antifurtul ăla şi se sparg de râs.

Foto via

3 comentarii. Leave new

 • eu aș fura antifurtul ăla.

  Răspunde
 • Majoritatea soferilor pe care ii stiu eu nu au nici macar alarma pe masina. Daca vrea sa iti ia masina o ia si cu antifurt si cu alarma. Nu se uita baietii la din astea.
  In alta ordine de idei, unui coleg i-au spart geamul lateral acum vreo 4-5 ani ca sa ii fure un modulator FM. Si usa era deschisa.

  Răspunde
 • 4-5000 de euro? Majoritatea mașinilor vechi de zece ani nu cred ca valorează mai mult de 2500. În altă ordine de idei, femeia e paranoică. Poate urăște ratb-ul și singurul ei mijloc de transport valid e jucăria asta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu