Ştiţi tableta aia Nexus 7, prima generaţie? Cea apărută în 2012? Este în ofertă la Emag, 450 de lei (linkul de Profitshare e de la NwRadu, să facă şi el un ciubuc), reducere de Halloween. O am şi eu, o au şi prietenii mei, merge super bine pentru Pocket, Facebook, Instagram, Twitter, Chrome, GMail şi alte câteva chestii. Nu mă joc pe ea, nu mă uit decât la clipuri de pe Youtube, bateria ţine cam 2 zile, e cea mai bună afacere pe care am făcut-o în ultimul an, şi eu am dat 600 de lei pe ea de Black Friday.

Anyway, deci avem o tehnologie de acum 2 ani, la un preţ de tabletă Eboda, iar românul o cumpără şi comentează pe Emag:

Mda am luat-o si eu, si guess what… Surprise… Efectiv mi-a scapat la review ca nu am crezut ca e posibil sa ai tableta fara camera video pe spate sa poti face o poza… Ei DA, asta nu are camera pe spate, deci poti doar sa faci call-uri video cu ea… Adica ceea ce prea putin conteaza ca nu prea face nimeni call video… Poate pe skype…. So, sunt dezamagit de Google. Sa faci economie 2bucks pt o camera…. Proasta idee… Ma mai gandesc daca raman cu ea.

Pentru că, nu-i aşa, îţi iei o tabletă ca să faci poze frumoase în concediu cu ea. Şi, dacă se poate, să coste cât mai puţin. De-alea la 1 leu nu mai aveţi?

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu