Mi-a venit recent în cap o întrebare și nu reușesc să-mi dau seama care e răspunsul: Cum și de ce mai supraviețuiesc oamenii ăia care stau pe lângă gări în principalele stațiuni turistice cu cartoane pe care scrie „cazare”?

În țara în care președintele a fost stabilit de Partidul Facebook, țara cu 9 milioane de conexiuni la internet, în care orice copil de clasa întâi are tabletă (dar n-are abecedar), mai e cineva care pleacă într-o excursie fără cazare? Ai internet, găsești pensiunea, faci rezervare, poate chiar și plătești online. Și nu e o chestiune de preț, sunt variante pentru toate buzunarele. Cine naiba mai pleacă la drum bazându-se că face un târg bun în gară?

Dincolo de asta, oamenii ăia pot fi o nouă sursă de colectat impozite. Îi aduni pe toți, le explici ca nu mai merge cu evaziunea, îi înscrii la biroul de cazări de urgență din gară și toată lumea merge acolo. Gigelul așteaptă telefon de la gară, vine să-și ia în primire clientul și s-a terminat povestea. Nu mai agasează pe nimeni în gară cu insistențele.

Ar fi un lucru bine făcut 🙂

6 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu